Luister
muziek
24 december 2021 - 15:44
Deel dit artikel:

RKVV Dommelen verlengt niet met hoofdcoach Paul Firet

Na vijf mooie seizoenen met Paul Firet als hoofdtrainer van RKVV Dommelen, scheiden aan het einde van het huidige seizoen met veel respect, waardering en enorme trots de wegen.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - RKVV Dommelen
Advertentie

"Deze week hebben we een fijn en goed gesprek gehad met Paul", zegt de club. "In dit gesprek hebben we met elkaar nadrukkelijk gesproken over de toekomst van onze selectie en wat hiervoor nodig is om goede resultaten te blijven behalen en de nodige ontwikkeling te blijven zien. Hierbij zijn we samen tot de conclusie gekomen dat voor komend seizoen het beste is voor de vereniging om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer."

Trots en dankbaar

RKVV Dommelen vervolgt: "We zijn er enorm trots op en tegelijk ook dankbaar dat Paul, een man van onze club, de afgelopen vijf seizoenen de selectie op prestatieve en sportieve wijze heeft geleid, met succes. We waarderen de enorme inzet, betrokkenheid en bovenal het enthousiasme van Paul en zeker ook zijn technische voetbalkennis. We hopen dan ook dat Paul op wat voor manier dan ook betrokken zal blijven bij onze vereniging en wensen hem alle succes bij het vervolg van zijn trainerscarrière."

Op zoek naar nieuwe trainer

De club gaat nu op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Geïnteresseerde trainers (in bezit van UEFA B) kunnen zich melden via een mail naar tc@rkvvdommelen.nl. Meer informatie kan verkregen worden bij Edo Peek (TC) via 06-20197694. Ook zal in de komende weken de samenstelling van de staf rondom Dommelen 1 en 2 verder besproken en ingevuld worden.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie