Luister
Live
19 april 2022 - 06:03
Deel dit artikel:

Voetbaluitslagen: SV Valkenswaard en De Valk kennen goede tweede paasdag

Zowel VV De Valk als SV Valkenswaard hebben hun directe concurrent geklopt. Laatstgenoemde deed dat zelfs met klinkende cijfers.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Michael van Tol

In de 2e klasse vinden we VV De Valk nu terug op de zevende plek. SV Valkenswaard staat zestien speelronden (De Valk speelde er al zeventien) op de tiende plek. Allebei rekenden ze op tweede paasdag af met een directe concurrent in de competitie.

De Valk boekte op bezoek bij Mierlo Hout een minimale overwinning. Daarmee kruipen ze dichter naar het team dat nu op de vijfde plek staat. SV Valkenswaard won met grote overmacht van Hilvaria, dat echter nog altijd boven hen op de ranglijst staat (negende).

RKVV Dommelen en BES

Ook de ploegen uit Dommelen en Borkel en Schaft kwamen in actie. BES nam het op tegen RKVV Dommelen 5 in de 6e klasse. Allebei strijden ze nog om de titel, maar BES heeft nu de overhand genomen na een doelpuntrijke 4-5 overwinning.

Het eerste van RKVV Dommelen speelde ook een wedstrijd. Zij gingen op bezoek bij de amateurs van PSV. Als enige in het rijtje van clubs uit onze gemeente wisten ze niet de drie punten mee naar huis te nemen. Ze staan nu op de een-na-laatste plek in de 3e klasse.

Uitslagen

Mierlo Hout - VV De Valk (0-1)
SV Valkenswaard - Hilvaria (5-0)
PSV - RKVV Dommelen (3-2)
RKVV Dommelen 5 - BES (4-5)

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug