Luister
Live
8 mei 2022 - 06:05
Deel dit artikel:

Clubwedstrijd op Eurocircuit: inwoners gemeente Valkenswaard mogen gratis naar binnen

Volgend weekend is de eerste clubwedstrijd voor gesloten auto’s een feit op het Eurocircuit in Valkenswaard. Alle gesloten auto’s, dus ook met een VAS-licentie, zijn op zondag 15 mei van harte welkom.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Nederlandse Rallycross Vereniging (NRV)

Evenals publiek overigens, dat voor 10 euro (kinderen tot en met 14 jaar 5 euro) een kaartje kan kopen bij de ingang van het Eurocircuit. En net als bij de NK-wedstrijden, mogen inwoners van de gemeente Valkenswaard dit seizoen ook bij de clubwedstrijden en trainingsdagen gratis naar binnen, als ze aantonen dat ze in gemeente Valkenswaard wonen. Dat kan bijvoorbeeld op vertoon van de milieupas.

Inschrijven

Hoewel het reglement de rijders tot dinsdagavond 10 mei 23.00 uur de tijd geeft om zich in te schrijven, help je de organisatie door eerder in te schrijven. "Wij kunnen dan op tijd het wedstrijdprogramma maken en vooral ook tijdig bekijken of er voldoende inschrijvingen zijn om de wedstrijd door te laten gaan. Dus een simpele oproep aan de rijders: schrijf je zo spoedig mogelijk in", aldus de organisatie.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug