Luister
muziek
8 augustus 2022 - 06:04
Deel dit artikel:

Twan Smolders uit Valkenswaard levert puike prestatie met 'sterkste karate'

Twan Smolders uit Valkenswaard heeft in de karatewereld een knappe prestatie geleverd. De jarenlange voorbereiding heeft zijn vruchten afgeworpen waardoor Twan glansrijk voor een examen is geslaagd.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
Advertentie

Tijdens het zomerkamp van de Nederlandse Karate Kyokushin Organisatie (NKKO) op Papendal is sensei (leraar) Twan Smolders van Isshokenmei Dojo uit Valkenswaard geslaagd voor het examen voor '3e dan Kyokushinkai Karate'. Dit examen bestaat, naast de reguliere trainingen op het zomerkamp, uit een technisch onderdeel en ook het vechten van een bepaald aantal partijen. In het geval van Twan zijn examen waren dat er maar liefst 40.

The Strongest Karate

Samen met sensei Sandra van Ham geeft Twan les bij Isshokenmei Dojo in Valkenswaard. Sinds begin 2020 wordt bij Isshokenmei les gegeven in alle onderdelen van het Kyokushinkai Karate. Dit is een full-contact karatestijl die ook wel bekend staat als The Strongest Karate. De lessen worden gegeven in Valkenswaard en zijn geschikt voor iedereen van 8 jaar en ouder: beginners, gevorderden, vrouw, man, jong en iets minder jong. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen, binnen de normen en waarden waar traditionele Japanse martial arts om bekend staan.

Les van Sandra en Twan

Sensei Sandra en Sensei Twan beoefenen allebei al ruim 25 jaar Kyokushinkai Karate en hebben ook al meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in lesgeven. Mocht je interesse hebben om eens een proefles mee te doen, dan ben je van harte welkom. Op de website vind je nog veel meer informatie.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie