Luister
muziek
9 september 2022 - 09:32
Deel dit artikel:

Arie en Jeannie Ammerforffer hengelen Van Stekelenburg Trofee binnen

Op zondag 4 september is er bij Hengelsportvereniging (HSV) Venbergen om de jaarlijkse Van Stekelenburg Trofee gevist. Met Arie en Jeannie Ammerforffer die op de eerste plaats eindigden.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - HSV Venbergen
Advertentie

In totaal deden 37 koppels mee. Er is gevist op twee van de vier vijvers. Er is veel vis gevangen, in totaal 268 kilo. De winnaars, Jeannie en Arie Ammerdorffer, hadden 26 kilo in hun netten.

Veertigste editie, altijd met dezelfde sponsor

Het was de veertigste editie van deze wedstrijd. Een unicum, al veertig jaar sponsort de firma Van Stekelenburg de vereniging met prijzen. Frits van Stekelenburg werd daarom door het bestuur hartelijk bedankt voor al die jaren trouw aan de vereniging. Er is hem een gepast cadeau overhandigd door voorzitter Maikel van Steensel.

Vanwege de veertigste editie heeft Frits van Stekelenburg ook nog twee hengels beschikbaar gesteld, zodat deze verloot konden worden onder alle deelnemers. Ook voor de deelnemers die buiten de prijzen vielen zijn nog drie prijzen verloot.

Op bovenstaande foto zie je de nummers 1, 2 en 3 van de koppelwedstrijd en een foto van het winnende koppel. Dit is de top-3:

1. Arie en Jeannie Ammerforffer
2. Ad van Steensel en Rob Lazar
3. Michael Nieuwland en John Nieuwland

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie