Luister
Live
2 november 2022 - 08:09
Deel dit artikel:

Valkenloop afgelast vanwege 'zeer triest bericht'

De 43ste HoLaPress Valkenloop in Valkenswaard gaat komend weekend niet door. De organisatie meldt dat het een zeer vervelend/triest bericht heeft ontvangen, waardoor het heeft moeten besluiten het hardloopevenement te mogen afgelasten.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie

"Met pijn in ons hart heeft de organisatie moeten besluiten om de 43ste HolaPress Valkenloop 2022 af te gelasten. We betreuren dit enorm maar we kunnen niet anders dan dit besluit te respecteren", meldt de Valkenloop-organisatie. "Wij doen verder geen mededelingen hierover en hopen op een ieders begrip. Wij hopen met elkaar dat wij de moed kunnen opbrengen om het volgend jaar wel door te laten gaan."

Begrip

De voorinschrijvers zullen hun inschrijfgeld in korte tijd terugkrijgen. "We danken alle voorinschrijvers voor hun vertrouwen om deel te nemen. Wij hopen op jullie begrip en mogelijk tot volgend jaar."

Komend weekend

Atletiek Vereniging Valkenswaard (AVV) organiseert in samenwerking met de HoLaPress Communicatie de jaarlijkse Wandeltocht en Valkenloop. De Valkenloop wordt altijd georganiseerd op de eerste zondag van november. De Wandeltocht wordt altijd de zaterdag voor de HoLaPress Valkenloop georganiseerd. Dit jaar zou het op aanstaande zaterdag en zondag plaatsvinden.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug