Luister
Live
23 november 2022 - 12:16
Deel dit artikel:

Zo staan de Valkenswaardse clubs er voor in hun competitie

In het kort: SV Valkenswaard staat er héél lekker voor, VV De Valk bevindt zich in de top, RKVV Dommelen is een echte middenmoter en VV BES strijdt om het kampioenschap. Dit is de huidige stand van de Valkenswaardse voetbalclubs.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo

Hieronder sommen we de huidige posities van de voetbalverenigingen uit gemeente Valkenswaard op.

SV Valkenswaard - 1ste in de 2de klasse
Het gaat goed met SV Valkenswaard dit seizoen. Na zeven wedstrijden staan ze aan kop van de competitie en daarmee hebben ze zelfs nog een wedstrijd minder gespeeld dan hun achtervolgers. De club won vooralsnog al hun wedstrijden.

VV De Valk - 5de in de 2de klasse
In diezelfde competitie speelt VV De Valk. Ook zij hebben er zeven wedstrijden op zitten, maar vinden we wat lager terug, op de vijfde plek. Maar doordat zij dus ook een wedstrijd minder gespeeld hebben dan hun concurrenten, kunnen ze nog stijgen naar de tweede positie.

RKVV Dommelen - 9de in 3de klasse
Dan maken we de stap naar de 3de klasse. Daar vinden we RKVV Dommelen terug op de negende plek. Na acht wedstrijden hebben ze negen punten verzameld. Met een verlies of winst kunnen ze zomaar vier plaatsen verschuiven in de ranking.

VV BES - 2de in de 6de klasse
De voetbalclub uit Borkel en Schaft doet het goed in de 6de klasse. Ze staan na zeven wedstrijden op de tweede plek. Ze hebben slechts één puntje minder dan koploper ZSC. Alles is dus nog mogelijk voor VV BES.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug