Luister
Live
20 december 2022 - 06:05
Deel dit artikel:

Deze Valkenswaardse vriendengroep verkoopt oliebollen voor Alpe D'HuZes-actie

De fietsers en vriendengroep van 'Team Valkenswaard', die volgend jaar meedoen aan de actie Alpe d'HuZes, organiseren een oliebollenactie om hun streefbedrag te halen. Zo hopen ze bij te dragen aan onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo

Op 1 juni 2023 fietst Bart van Son samen met Mark, Dirk, Simon, Bram, Jeroen, Lieke en Anne de Alpe d'Huez zo vaak mogelijk op om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Bart: "Om mee te doen aan de Alpe d'HuZes-actie krijg je per team een streefbedrag om in te zamelen. Om het geheel wat extra kracht bij te zetten ontstond het idee om een oliebollenactie te organiseren tijdens de feestdagen. Deze dagen zijn wat ons betreft het uitgelezen moment om net een beetje meer aandacht te geven aan goede doelen."

'Supergaaf toch?'

De actie loopt goed volgens Bart, al mogen er zeker nog bestellingen bij. "We hebben al diverse orders binnen, klein en groot. Zo heeft een lokale ondernemer ons benaderd. Hij heeft via onze actie de leraren en leerlingen van twee basisscholen getrakteerd op oliebollen. De oliebollen zullen deze week door deelnemers van Team Valkenswaard worden bezorgd. Supergaaf toch, om te zien wat de betrokkenheid van veel mensen is?"

Bestellen of doneren

Wil jij ook je steentje bijdragen en jouw oliebollen voor oud en nieuw bestellen? Bestellen kan tot en met 28 december. Op 31 december kun je de oliebollen op een locatie in Valkenswaard ophalen.

Liever geen oliebollen? Een losse donatie is ook mogelijk. Kijk voor meer informatie op de teampagina opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Valkenswaard.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug