Luister
Live
11 januari 2023 - 06:05
Deel dit artikel:

RKVV Dommelen huldigt vijf jubilarissen: 25, 50 en zelfs 60 jaar lid

Vijf leden van RKVV Dommelen zijn afgelopen zondag in het zonnetje gezet. Ze hebben allemaal een bijzonder jubileum te vieren.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - RKVV Dommelen

Op zondag 8 januari heeft RKVV Dommelen we na twee jaar weer een nieuwjaarsreceptie kunnen houden in de kantine van de vereniging. "Het was een gezellige en geslaagde bijeenkomst", zegt de voetbalclub. Door voorzitter Luciën van den Heuvel is kort teruggeblikt op het voorbije jaar en een doorkijk geven op de uitdagingen en te ontplooien activiteiten in het nieuwe jaar.

Na de nieuwjaarswens is er geproost op een mooi en sportief jaar. Traditioneel zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie ook jubilarissen in het zonnetje gezet. Het waren er deze keer vijf. Hieronder een overzicht van alle jubilarissen:

  • 60 jaar: Leo van Gerwen
  • 50 jaar: Noud van Son
  • 25 jaar: Bart lemmens, Michael Louwers, Toon van Gennip

Speldje

Alle aanwezige jubilarissen ontvingen een speldje dat door de voorzitter werd opgespeld. Tevens is er voor hen (of de partner) een mooie bos bloemen uitgereikt door onze jeugdvoorzitter. Helaas konden niet alle jubilarissen aanwezig zijn. Zij zullen op een later tijdstip het speldje nog ontvangen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug