Luister
muziek
28 februari 2023 - 15:06
Deel dit artikel:

RKVV Dommelen herstart hun voetbalschool

Voetbalschool Dommelen is terug. RKVV Dommelen start een samenwerking met Het Kempisch Voetbalcollectief (KVC) en organiseren daarom vier kennismakingstrainingen op vrijdagen in de maand maart. Deze trainingen zijn toegankelijk voor jongens en meiden van 8 tot en met 14 jaar, lid of geen lid van de vereniging.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - RKVV Dommelen
Advertentie

Voetbalschool Dommelen heeft als doel jongens en meisjes, veldspelers en keepers, extra voetbalactiviteiten aan te bieden. Door deze extra voetbalactiviteiten krijgen deze kinderen de kans zich nog verder te ontwikkelen en nog meer plezier te beleven aan het voetbalspel. Voetbalschool Dommelen is toegankelijk voor iedereen, dus zowel voor leden van RKVV Dommelen als voor niet-leden. Ook kinderen die geen lid zijn van een voetbalvereniging zijn welkom om deel te nemen. De kosten zijn bewust heel laag gehouden, zodat zoveel als mogelijk meiden en jongens uit de gehele regio mee kunnen doen.

Samenwerking

De kennismakingstrainingen van Voetbalschool Dommelen en Het Kempisch Voetbalcollectief vinden plaats op de vrijdagen 3, 10, 17 en 24 maart, van 18.30 tot 19.45 uur. Deze voetbalschool is een initiatief van RKVV Dommelen, samen met KVC en wordt georganiseerd binnen het hoofdsponsorschap van ING. Binnen dit sponsorschap worden diverse activiteiten voor de jeugdopleiding van RKVV Dommelen verzorgd, zowel voor spelers als trainers.

Op het hoofdveld

De trainingen worden gecoördineerd en verzorgd door Het Kempisch Voetbalcollectief, ondersteund door RKVV Dommelen. De trainingen vinden plaats op het hoofdveld (kunstgras) van sportpark 't Heike, Loonderweg 15 in Dommelen. De vormen van de voetbalschool zijn gericht op het individueel verbeteren van ieder kind.

Meer informatie of inschrijven kan via rkvvdommelen.nl/voetbalschool. Voor meer informatie kan je ook een mail sturen naar voetbalschool@rkvvdommelen.nl

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie