Luister
muziek
13 mei 2023 - 12:19
Deel dit artikel:

Inschrijven voor Voetbaldagen bij RKVV Dommelen kan nog maar even

Op dit moment lopen de inschrijvingen voor de 22ste editie van de VSN Voetbaldagen bij RKVV Dommelen zeer voorspoedig. Tot zondag 21 mei 2023 kunnen deelnemers zich inschrijven voor dit voetbalevenement voor jongens en meiden van 6 tot 16 jaar op de velden van sportpark ‘t Heike in Dommelen. De voetbaldagen zijn toegankelijk voor leden van alle voetbalverenigingen in de regio.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - RKVV Dommelen
Advertentie

Na 21 mei zal de organisatie alle kleding en dergelijke gaan bestellen en is iedere deelnemers dus verzekerd van een tenue, passend bij de groep waarin je actief bent. Aanmeldingen na 1 juli, indien nog mogelijk ivm aantallen deelnemers, worden uiteraard voorzien van een goednieuw Jako tenue, echter kunnen kleuren en bedrukkingen dan afwijken van de groep waarin de deelnemers ingedeeld worden.

De VSN Voetbaldagen 2023 vinden plaats van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus. Jongens en meisjes (veldspelers en keepers) kunnen zich inschrijven voor een week voetbalplezier via de site voetbalschoolnederland.nl. Tijdens deze week beleven de deelnemers iedere dag trainingen (ochtend) gericht o.a. techniek en scoren (met ook specifieke keeperstraining) en diverse spelvormen (middag, zoals boardingvoetbal en kooivoetbal) waarbij voetbalplezier, saamhorigheid en samen voetballen bovenaan staan. De groepen worden op leeftijd ingedeeld waarbij het doel is dat iedereen actief mee kan doen, doelpunten kan maken en dus ook plezier kan beleven aan het mooie voetbalspel.

Voor de keepers zijn er speciale keeperstrainingen, verzorgd door twee keeperstrainers die zich de gehele week bezighouden met de keepers, ook bij de activiteiten van hun groepen, zoals de spelvormen kooivoetbal, boardingvoetbal of andere partijvormen. Daarnaast zijn voetballende meiden meer dan welkom en is het mogelijk bij je vriendje of vriendinnetje ingedeeld te worden. Geef bij opgave aan bij wie je ingedeeld wilt worden, en de club zorgt ervoor (mits in dezelfde leeftijd uiteraard).

Het maximum aantal deelnemers is 250, op dit moment is er nog plaats voor alle leeftijden. Wees er dus snel bij. Mocht je meer informatie willen, dan kun je altijd mailen naar voetbaldagen@rkvvdommelen.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie