Luister
muziek
19 mei 2023 - 06:02
Deel dit artikel:

Ontwerp voor skatebaan en basketbalveld is klaar, wat vind jij ervan?

De gemeente Valkenswaard heeft het conceptontwerp voor de skatebaan en basketbalveld op sportpark Den Dries afgerond in overleg met de initiatiefnemers. De skatebaan en het basketbalveld komen naast elkaar te liggen, aan de voorzijde van zwembad De Wedert.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Gemeente Valkenswaard
Advertentie

Het ontwerp willen ze graag voorleggen aan de inwoners tijdens een inloopavond op dinsdag 23 mei tussen 19.00 en 21.00 uur in vergaderzaal de Instroom in zwembad De Wedert aan de Pastoor Heerkensdreef 29. Belangstellenden kunnen het ontwerp bekijken en meedenken over de nieuwe voorzieningen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Meer informatie

Kun je er niet bijzijn op 23 mei en wil je wel graag het ontwerp zien en je reactie daarop geven? Vanaf maandag 22 mei vind je het ontwerp en meer informatie over de skatebaan en het basketbalveld op de website van de gemeente op valkenswaard.nl/skatebaan. Daar kun je ook jouw reactie geven via een mail naar speelplekken@valkenswaard.nl. Heb je geen mail? Dan kun je ook telefonisch contact opnemen met team Beheer en Uitvoering, via het algemene nummer van de gemeente: 040-2083444.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Concept ontwerp skatebaan en basketbal in gemeente Valkenswaard
Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie