Luister
muziek
22 mei 2023 - 05:46
Deel dit artikel:

Vier goals van Joran Vermeulen, De Valk mag blijven hopen op promotie

Na de nederlaag tegen SV Valkenswaard heeft VV De Valk in de uitwedstrijd tegen Veritas een ruime overwinning geboekt. Topscorer Joran Vermeulen wist met vier treffers zijn doelpuntentotaal op te krikken naar 21. Invaller Brian Vermeer was met een afstandsschot ook doeltreffend.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Henry Jansen
Advertentie

In het warme Neeritter kreeg Joran Vermeulen op aangeven van Timo Boomkens al in de derde minuut de kans om de score te openen, echter verdediger Siebe Vries van Veritas voorkwam de vroege openingstreffer. Na een kwartier spelen was het wel raak voor Joran Vermeulen. Luuk Broers bracht met een steekbal Joran Vermeulen in stelling en schoot onder doelman Mickey Beurskens door de 0-1 tegen de touwen.

Enkele minuten later kreeg Veritas een strafschop, nadat aanvaller Gijs Hansen in een duel met verdediger Max Manche naar de grond ging. De strafschop werd beheerst ingeschoten door Sjoerd Linssen voor de 1-1. Niet veel later was na een voorzet van Sjors van Roij bijna spits Koen Stoop trefzeker voor Veritas en kwam VV De Valk goed weg.

Richting de rust

Na een klein halfuur spelen was het Joran Vermeulen die na een snelle aanval ervoor zorgde dat De Valk op een hernieuwde voorsprong kwam door de bal in de verre hoek te plaatsen: 1-2. Verdediger Timo Boomkens werd vlak daarna met een hoofdblessure gewisseld en vervangen door Joost Thomassen. Vlak voor het rustsignaal was het Joran Vermeulen die met een stiftbal over doelman Mickey Beurskens zijn derde treffer van de middag maakte voor de 1-3-ruststand.

Beslissing

In de tweede helft begon Veritas vol goede moed om de achterstand ongedaan te maken. En doordat VV De Valk niet scherp de rust uit kwam, was het enkele keren bijna raak voor de thuisploeg. Een voorzet van Gijs Hansen werd bijna binnengegleden door Ruben Reijven. Ook Bowen Beurskens kwam in scoringspositie, maar door te lang treuzelen bleef een schot uit. Ook bij enkele hoekschoppen moest De Valk-doelman Dennis Verhoeven handelend optreden. En waar Veritas naliet de aansluitingstreffer te maken, was het invaller Brian Vermeer die met een kiezelhard schot doelman Mickey Beurskens het nakijken gaf voor de beslissing in de wedstrijd: 1-4.

Het slotakkoord was voor Joran Vermeulen die na een mooie loopactie vrij voor het doel werd gezet door Luc Nouwen en de bal vol overtuiging binnenschoot voor zijn vierde van de middag. Hiermee bracht Joran Vermeulen zijn seizoen totaal op 21 doelpunten.

Hopen

Een ruime overwinning voor De Valk dat met alleen nog de thuiswedstrijd tegen Wilhelmina'08 te gaan nog steeds kans maakt op het bereiken van de nacompetitie. De ploeg van Ronny Everaerts en Antwan Rijkers moet zelf winnen en hopen dat Mierlo Hout (tegen Veritas) of SHH (tegen SV Valkenswaard) een misstap begaat om zo aan het toetje van het seizoen deel te mogen nemen.

Veritas

Mickey Beurskens; Jasper Hupkens, Siebe Vries, Sjoerd Linssen, Roel Gijsen; Ruben Reijven, Mike Strous, Bowen Beurskens (76. Koen Vries); Sjors van Roij, Koen Stoop (38. Ries Geusen), Gijs Hansen (81. Tim Cremers)

VV De Valk

Dennis Verhoeven; Dion Vermeulen, Max Manche, Timo Boomkens (32. Joost Thomassen), Aart Verberne; Koen van Steensel, Robin Smets, Ferre Devos (66. Brian Vermeer), Luuk Broers; Antonio Balta (66. Luc Nouwen), Joran Vermeulen

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie