muziek
22 Mei 2023 15:57
Deel dit artikel:

Kampioen SV Valkenswaard hard onderuit en kan VV De Valk niet helpen

Na het behaalde kampioenschap vorige week trad SV Valkenswaard afgelopen zondag aan tegen Mierlo Hout, de nummer twee op de ranglijst die nog alle belang had bij een overwinning. Een plaats in de nacompetitie was de inzet van Mierlo Hout, waar ook VV De Valk nog om strijdt.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - SV Valkenswaard

SV Valkenswaard startte wegens schorsingen en blessures met vijf andere spelers in de basis dan vorige week. De eerste twintig minuten hadden de 'Bosuilen' een overwicht. Maar zij konden twee goede kansen niet verzilveren.

Naargelang de eerste helft verstreek, werd Mierlo Hout sterker, wat onderstreept werd met twee doelpunten. Na de rust ontspon zich een wedstrijd waarin Mierlo Hout nog één keer scoorde en eigenlijk vrij gemakkelijk hun voorsprong consolideerden. Verder was de keeper van Mierlo Hout zeer goed op dreef. Hij wist enkele schijnbaar zekere doelpunten uit zijn doel te ranselen. Eindstand: 0-3.

Tegen het einde van de wedstrijd was er een publiekswissel voor Jordi van Meurs (foto). Hij stopt na dit seizoen bij SV Valkenswaard. De 'Bosuilen' zullen de razendsnelle, technisch zeer begaafde speler gaan missen.