Luister
muziek
11 Juli 2023 12:07
Deel dit artikel:

Maak kennis met Ellie Carpenter, de partner van Daniëlle van de Donk

Ellie Carpenter, een getalenteerde voetbalster en verdediger voor Olympique Lyonnais en het Australische nationale team, speelt al geruime tijd een belangrijke rol in het leven van voetbalster Daniëlle van de Donk. In dit artikel willen we je graag voorstellen aan Ellie Carpenter, de partner van de bekende voetbalster Daniëlle van de Donk, en meer te weten komen over hun bijzondere relatie.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - KNVB (archieffoto)
Advertentie

Ellie Madison Carpenter heeft haar voetbalcarrière opgebouwd als verdediger bij verschillende clubs, waaronder Western Sydney Wanderers in de Australische W-League en Portland Thorns FC in de National Women's Soccer League (NWSL) in de Verenigde Staten. Momenteel schittert ze bij Olympique Lyonnais en vertegenwoordigt ze trots haar land in het Australische nationale team.

Eerste internationale voetballer van Australië

Op jonge leeftijd maakte Carpenter indruk door op slechts vijftienjarige leeftijd haar debuut te maken voor het Australische nationale team. Hiermee werd ze de eerste internationale voetballer, zowel mannelijk als vrouwelijk, die in de 21ste eeuw was geboren. Haar uitmuntende vaardigheden en prestaties hebben haar bekendheid gebracht en ze werd bekroond met de W-League Young Footballer of the Year Award in 2018, 2019 en 2020.

Relatie met Daniëlle van de Donk

Maar naast haar voetbaltalent is Carpenter ook bekend vanwege haar relatie met Daniëlle van de Donk. Van de Donk, een gewaardeerde voetbalster die speelt voor Olympique Lyon en het Nederlands nationaal team, heeft in Carpenter haar levenspartner gevonden. Samen delen ze niet alleen hun passie voor voetbal, maar vormen ze ook een sterk en inspirerend duo, zowel binnen als buiten het veld.

Vriendin als inspiratiebron van carrière

Als partner van Daniëlle van de Donk heeft Carpenter een belangrijke rol gespeeld in haar leven en carrière. Hun relatie getuigt van de kracht van liefde en steun in de sportwereld, ongeacht nationaliteit of achtergrond. Ze hebben de steun en waardering van vele fans over de hele wereld gekregen en dienen als een inspiratiebron voor anderen.

Foto's en Instagram van Ellie Carpenter

Valkenswaard en voetbalfans wereldwijd zullen ongetwijfeld blijven uitkijken naar de prestaties van zowel Daniëlle van de Donk als Ellie Carpenter, zowel individueel als in hun gedeelde passie voor voetbal. Laten we hen aanmoedigen en ondersteunen terwijl ze hun carrières voortzetten en samen nieuwe hoogten bereiken. Foto's van de tortelduifjes samen zie je op de Instagrampagina van Ellie Carpenter en Van de Donk.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie