Luister
muziek
08 Augustus 2023 15:32
Deel dit artikel:

Doe-Week Dommelen zet kaartverkoop stop vanwege tekort aan vrijwilligers

De online kaartverkoop van Doe-Week Dommelen is per direct stopgezet vanwege een tekort aan vrijwilligers. Tot aan de inschrijfstop zijn er voor 600 kinderen kaarten verkocht voor de kindervakantieweek.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Doe-Week Dommelen vindt plaats van maandag 21 tot en met vrijdag 24 augustus op het terrein van TWC De Kempen, nabij het Eurocircuit. “We komen op dit moment zo’n twintig full-time vrijwilligers tekort, wat neerkomt op zo’n 150 extra deelnemersplaatsen”, zegt voorzitter Geoffrey van Gerven van Stichting Doe-Week Dommelen. “Die vrijwilligers zijn essentieel om de veiligheid te kunnen garanderen.”

Overvolle agenda's

De organisatie wijt het tekort vooral aan de overvolle agenda’s van veel ouders. Even was er nog hoop op de hulp van Were Di-leerlingen die voorheen hun maatschappelijke stage konden invullen met een rol bij de Doe-Week. Maar dat bleek na de coronapauze volgend jaar pas weer mogelijk.

Alsnog aanmelden

Aanmelden als vrijwilliger – bij voorkeur voor de hele week - kan nog altijd via de website doe-week.nl/vrijwilligers. Afhankelijk van het aantal extra vrijwilligers, kan de organisatie meer kinderen toelaten. De kaartverkoop daarvan vindt op zondag 20 augustus tussen 13.00 en 15.00 uur plaats op het Doe-Week-terrein. Wie het eerst komt, maalt het eerst.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie