Luister
Live
25 augustus 2021 - 12:48
Deel dit artikel:

Groot Valkenswaard Toernooi bij RKVV Dommelen: 'Sportief gezellig samenzijn'

Het Groot Valkenswaard Toernooi heeft inmiddels al een aardig lange traditie, waarbij de Valkenswaardse voetbalverenigingen onderling met elkaar een paar wedstrijden spelen. Het sportief gezellig samenzijn speelt een belangrijk rol. Dit jaar vindt het plaats op zaterdag 28 augustus.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Evert Meijs

Het toernooi wordt dit keer gehouden op het sportpark ’t Heike in Dommelen waarbij RKVV Dommelen iedereen van harte welkom heet. Deze dag kent een vol programma waarbij ook de Jo19-1’s, de 2de elftallen en de Vrouwenteams van de drie verenigingen onderlinge wedstrijden spelen in een mini-toernooi. Afsluitend speelt Dommelen 1 tegen De Valk 1.

Het toernooi start zaterdag om 13.00 uur met de Jo19-1-elftallen en vervolgens de vrouwen en de 2de elftallen. De wedstrijd Dommelen 1 - De Valk zal aanvangen om 18.00 uur. Bij de laatste wedstrijd wordt er afgetrapt door wethouder Theo Geldens van sportzaken.

Iedereen is van harte welkom op ’t Heike om te komen kijken en genieten van de onderlinge wedstrijden tussen de verenigingen. De toegang is geheel gratis, er worden wel loten verkocht voor leuke prijzen, waarbij de opbrengst geheel ten goede zal komen aan 'Stichting Leergeld Valkenswaard' die het motto 'Alle kinderen mogen meedoen, want meedoen is later meetellen' nastreven. Een prachtig initiatief waarbij we iedereen dan ook van harte uitnodigen om loten te kopen en hiermee dit goede doel te ondersteunen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug