Luister
Live
31 augustus 2021 - 09:54
Deel dit artikel:

Nieuw in Valkenswaard: Sport BSO Den Dries, meld je aan voor rondleiding op de website

Is jouw kind gek op sporten/bewegen en tussen de 4 en 12 jaar? Dan is Sport BSO Den Dries de perfecte plek! Op deze splinternieuwe buitenschoolse opvang op het sportpark Den Dries worden iedere dag verschillende sporten aangeboden; van hockey tot boksen en van klimmen tot voetballen. Uniek is de supergave pumptrackbaan waar je met een BMX fiets of step overheen kunt crossen en in de bosrijke omgeving kunnen kinderen volop klimmen.

valkenswaard24 / advertorial

Ben je heel nieuwsgierig, wil je graag meer informatie en de locatie van dichtbij bekijken? Dat kan! Meld je gratis aan via horizonkinderopvang.nl/rondleiding.

Een dag op de Sport BSO

· Kinderen worden op school opgehaald, lopend of door de taxichauffeur, en onder begeleiding naar de buitenschoolse opvang gebracht.
· We starten met iets te eten en drinken en kunnen kinderen even kletsen en relaxen.
· Daarna kleden we ons om en gaan we in actie!
· Er worden verschillende sporten aangeboden. Kinderen kiezen zelf aan welke sport ze mee willen doen.
· We sluiten af met nog iets te drinken en eten
· Dan is het tijd om je kind(eren) weer op te halen!

Sporten is plezier hebben

Het plezier in sporten en bewegen staat bij Den Dries voorop! Kinderen leren veel over samenspel, over verschillende technieken en over de gezonde voordelen van sport. Daarnaast kunnen ze op deze manier heel veel sporten ontdekken en er zo achter komen wat ze leuk vinden, want uiteindelijk draait het daarom: plezier hebben. Ook is het mogelijk om zwemles te volgen in het naastgelegen zwembad De Wedert. Tijdens de BSO tijd worden de kinderen naar de zwemles van Swim’s Cool gebracht en ook weer opgehaald.

Horizon Kinderopvang

Den Dries maakt onderdeel uit van Horizon Kinderopvang; een vertrouwde naam voor kinderopvang en buitenschoolse opvang in Valkenswaard en omgeving. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op www.horizonkinderopvang.nl/den-dries. 

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug