Luister
Live
31 augustus 2021 - 15:55
Deel dit artikel:

Vrouwen RKVV Dommelen en De Valk gaan samen verder

Beide vrouwenteams kunnen teruggrijpen op een rijke historie, waarbij bezieling hand in hand gaat met een goede dosis plezier en saamhorigheid. Deze trend willen zij graag voortzetten en verder uitbouwen. De vrouwenteams van RKVV Dommelen en VV De Valk gaan nu samen door.

Bij veel voetbalclubs komt er op enig moment de vraag of je een volgend seizoen nog met een team verder kunt. Spelerstekorten door onder andere blessures, de vele andere sporten, het klaar zijn met deze sport of het simpelweg overstappen naar een andere club, liggen daar vaak aan ten grondslag. Je kunt je dat als vereniging laten gebeuren of je zoekt naar oplossingen. RKVV Dommelen en De Valk zijn samen met de dames van beide clubs en de KNVB op zoek gegaan naar die oplossing. En die oplossing is na uitvoerig overleg gevonden.

Samen gaan ze het seizoen 2021-2022 in. De dames zelf zijn direct betrokken bij de oplossing. Dat leverde prachtige meetings op met analyses, dialogen en ook samen enkele weken bij beide sportparken trainen. De basis hiervan moest zijn dat de dames elkaar vonden. Met dertig dames van De Valk en RKVV Dommelen wordt er ook dit seizoen weer volop vrouwenvoetbal gespeeld in Valkenswaard. En dat is wat beide besturen graag wilden bewerkstelligen. De plannen met betrekking tot de trainingen, tenues, het aantrekken van een trainer et cetera worden nu in samenwerking met de KNVB afgerond.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug