Luister
Live
3 september 2021 - 05:59
Deel dit artikel:

Tennisvereniging Valkenswaard (TVV) viert eerste lustrum met feestelijk weekend

Tennisvereniging Valkenswaard (TVV) (en sinds medio 2020 ook padelvereniging) bestaat inmiddels vijf jaar. oftewel: het eerste lustrum van de fusievereniging is een feit. Dit wordt gevierd met een feestelijk weekend.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - TVV

Inmiddels is de vereniging flink gegroeid tot ongeveer 1175 leden. Het bestuur wil het eerste lustrum niet zomaar laten passeren en daarom gaat TVV dit in het komende weekend (4 en 5 september) op gepaste wijze vieren. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen.

Het lustrumweekend is er voor jong en oud. Op 4 september is een sportief, gezellig, vermakelijk en smakelijk programma opgezet voor alle seniorleden en op 5 september wordt voor de jeugd het jaarlijkse mini-maxi-toernooi georganiseerd. Zondag is tevens de start het VDL Open Padel-toernooi. De hele week tot aan de finales op zondag 12 september zullen lokale padellers gaan uitmaken wie zich de beste in zijn of haar categorie kan noemen.

Derde en vierde padelbanen

Gedurende het lustrumweekend nemen ongeveer 250 leden actief deel aan een of meerdere onderdelen van het programma, zoals het Golden Oldies Tournament, Padel Clinic, First Five Tournament en Speedy Gonzales challenge. Daarnaast zijn er ook minder actieve onderdelen voor leden zoals de lunch, barbecue, loterij, openingsceremonie van padelbanen 3 en 4 en de padeldemonstratiewedstrijd.

Vooral het laatste is ook interessant van niet-leden van TVV. Enkele spelers uit de Nederlandse padeltop komen een spectaculaire demonstratiewedstrijd verzorgen. De demonstratiewedstrijd start rond 17.30 uur. Bezoekers zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen op het tennis- en padelpark op sportpark Den Dries in Valkenswaard.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug