Luister
Live
7 oktober 2021 - 06:08
Deel dit artikel:

Voetbalschool Dommelen weer van start

Vanaf vrijdag 15 oktober gaat Voetbalschool Dommelen weer van start. Deze voetbalschool is een initiatief van RKVV Dommelen, samen met JP Voetbalacademie en wordt georganiseerd binnen het hoofdsponsorschap van ING. Dit sponsorschap is recent verlengd voor drie seizoenen en daarbinnen worden diverse activiteiten voor de jeugdopleiding van RKVV Dommelen georganiseerd.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Evert Meijs

Voetbalschool Dommelen heeft als doel jongens en meisjes in de leeftijd 6 tot en met 14 jaar, veldspelers en keepers, extra voetbalactiviteiten aan te bieden. Door deze extra voetbalactiviteiten krijgen deze kinderen de kans zich nog verder te ontwikkelen en nog meer plezier te beleven aan het voetbalspel. Voetbalschool Dommelen is toegankelijk voor iedereen, dus zowel voor leden van RKVV Dommelen als voor niet-leden. Ook kinderen die geen lid zijn van een voetbalvereniging zijn welkom om deel te nemen. De kosten zijn bewust heel laag gehouden, zodat zoveel als mogelijk meiden en jongens uit de gehele regio mee kunnen doen.

De trainingen worden gecoördineerd en verzorgd door de JP Voetbalacademie, ondersteund door jeugdtrainers van RKVV Dommelen. De trainingen vinden plaats op het hoofdveld (kunstgras) van sportpark 't Heike, Loonderweg 15 in Dommelen. De vormen van de voetbalschool zijn gericht op drie pijlers, te weten techniek, coördinatie en voetbalgedrag. Ook is er aandacht voor keepers.

Inschrijven

In de najaarsmodule vinden vijf activiteiten plaats, op vijf vrijdagavonden. Dit is op 15 en 22 oktober, 12 en 19 november en 3 december, van 18.15 tot 19.30 uur. Meer informatie of inschrijven kan via rkvvdommelen.nl/voetbalschool.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug