Luister
Live
8 januari 2022 - 15:47
Deel dit artikel:

RKVV Dommelen herstart voetbalseizoen: dit staat er op het programma

Na een korte winterstop, herstart RKVV Dommelen in januari weer het voetbalseizoen. "Hierin zijn we grotendeels afhankelijk van de mogelijkheden die we hebben om te trainen, wedstrijden te spelen en anderzijds bij elkaar te komen", zegt de club echter wel.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Evert Meijs

Vanaf maandag 3 januari mag er weer getraind worden, tot 17.00 uur. Indien teams dit willen, dan vooraf aanvragen bij de coördinator. Vanaf dinsdag 11 januari herstarten alle trainingen voor de jeugd, grotendeels conform het normale trainingsschema. Er zijn enkele aanpassingen, zoals dat er in twee blokken getraind wordt, van 18.00 tot 19.00 uur en 19.00 tot 20.00 uur. Daarnaast zijn de teams die normaliter na 20.00 uur trainen, nu ingedeeld in een eerder tijdsblok. Het tijdelijke trainingsschema vind je hier. Dit schema wordt mogelijk weer aangepast op basis van de maatregelen die op vrijdag 14 januari bekendgemaakt worden.

Zaterdag 8 januari

Op 8 januari zijn er diverse wedstrijden of activiteiten voor de teams tot en met Jo16 en Jo17-1. Daarnaast zijn er trainersbijeenkomsten voor de mini-trainers, de trainers bij de Jo10-11-12 en alle trainers vanaf Jo13 en ouder. In dit overzicht vind je het complete programma van 8 januari.

Zaterdag 15 en 22 januari

Op deze zaterdagen zijn er diverse vriendschappelijke wedstrijden gepland. Voor 15 januari zijn (bijna) alle teams tot en met Jo15 ingepland, voor de oudere teams is besloten vooralsnog geen wedstrijden te plannen, omdat zij niet of aangepast trainen. "Voor de teams die nog niet ingepland zijn (Jo9-2. Jo10-2 en Jo13-1) doen we ons best om dit alsnog te regelen", aldus RKVV Dommelen.

Op 22 januari is er voor de teams Jo13 en ouder een uitwisseling met Someren. Uitgezonderd Jo14-1 en Jo16-1, die een bekerwedstrijd spelen. De teams Jo8 tot en met Jo12 spelen de eerste wedstrijd van de derde fase van hun voetbalaanbod, het exacte wedstrijdprogramma volgt binnenkort via de KNVB.

Wedstrijdschema

In het wedstrijdprogramma op deze website vind je alle wedstrijden. Het programma voor zaterdag 29 januari zal later (via de KNVB) gecommuniceerd worden, afhankelijk van de maatregelen vanuit de overheid. In dit schema vind je alle activiteiten.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug