Luister
Live
6 juni 2022 - 09:43
Deel dit artikel:

Sportcafé nieuw in Valkenswaard: netwerk onder sportaanbieders vergroten

Naar aanleiding van het Sportakkoord Valkenswaard én diverse gesprekken met sportverenigingen en -aanbieders uit deze gemeente is besloten om het Sportcafé op te zetten.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Het sportcafé is op vrijdag 17 juni om 19.30 uur. Inloop om 19.15 uur. Tijdens het sportcafé is de voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ te zien. Na de voorstelling is er tijd om na te praten met elkaar over de voorstelling en om te netwerken.

Het doel van het Sportcafé is vooral om het netwerk onder de sportaanbieders (zowel verenigingen als commerciële aanbieders) te vergroten en versterken. "We willen een plek creëren waar sportaanbieders samen kunnen komen, elkaar kunnen ontmoeten, ideeën kunnen uitwisselen met elkaar, waar samenwerkingen kunnen ontstaan en waar ze met en van elkaar kunnen leren. Er kunnen diverse thema’s met elkaar besproken worden, ondersteund door workshops, presentaties, et cetera", zegt de gemeente Valkenswaard.

Aanmelden

Iedereen is welkom tijdens het Sportcafé. Zowel bestuursleden, eigenaren, vrijwilligers, leden, trainers en coaches, maar ook andere sportliefhebbers die geïnteresseerd zijn in het thema van de avond en die graag willen bijdragen aan het sportieve netwerk binnen de gemeente. Aanmelden kan via www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/valkenswaard.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug