Luister
Live
15 juni 2022 - 12:54
Deel dit artikel:

Valkenswaardse softbalster Sterre den Duijn mag met Koninkrijksteam naar Canada

Dit is er eentje om trots op te zijn! Sterre van Duijn (20) uit Valkenswaard mag met het Koninkrijksteam van Nederland mee naar een prestigieus toernooi in Canada.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

De selectie van de Canada Cup, die van 20 tot en met 26 juni plaatsvindt in Surrey, is bekendgemaakt. Eind juli gaan ze door naar het Europees Kampioenschap in het Spaanse Sant Boi.

erenc Jongejan, bondscoach van het Koninkrijksteam: “Het toernooi heeft voor ons een tweeledig doel. Met de deelname van verschillende toplanden is het de ideale voorbereiding op het aanstaande Europees Kampioenschap. Tegelijkertijd hebben we de ambitie om mee te doen met de top, om goed te presteren op een internationaal erkend toernooi. We kunnen hier punten verdienen voor de wereldranglijst, wat betekent dat we bij overwinningen dichter bij de landen kunnen komen die voor ons staan en de landen achter ons op de ranglijst achter ons kunnen houden.”

Hieronder lees je wat de volledige selectie is:

- Pitchers: Rebecca Soumeru, Eva Voortman, Lisa Hop, Marjolein Merkx, Lindsey Meadows-Oosterveld
- Catchers: Charlotte Drijvers, Dinet Oosting, Laura Wissink, Lorraine Kieft

- Infielders: Britt Vonk, Maxime van Dalen, Marielle Vleugels, Suka van Gurp, Lizzie Clarijs, Damishah Charles, Sterre den Duijn
- Outfielders: Annemiek Jansen, Cindy van der Zanden, Brenda Beers, Jessie van Aalst
- Technische staf: Ferenc Jongejan, Saskia Kosterink, Robert Boersma, Tjerk Smeets, Bas Besselink, Gonny Farley, Sanne Bolhuis

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug