Luister
Live
16 juni 2022 - 06:05
Deel dit artikel:

Danny Blankers maakt technische staf RKVV Dommelen compleet

Danny Blankers versterkt per ingang van seizoen 2022-2023 de technische staf van de selectie van RKVV Dommelen. Hij zal naast William Hoeymans als assistent-trainer aan de slag gaan.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo

De oud-trainer van onder andere Knegselse Boys, Mifano en FC Oda tekent voor één seizoen, met de intentie om een langere samenwerking met elkaar aan te gaan. RKVV Dommelen is zeer verheugd om Blankers toe te voegen aan de technische staf en zijn kennis en ervaring in te zetten voor de verdere ontwikkeling van de jonge selectie.

Technische staf compleet

Met de komst van Danny Blankers is de invulling van de technische staf afgerond. Naast William en Danny zijn Theo Cornelissen en Michael Martens de trainers van Dommelen 2 en vult Niels Bouwman de rol van keeperstrainer in. De medische staf en begeleiding wordt ingevuld door Melissa van Gerwen en Toon Stoffels, selectiemanager is Chris Hof en Peter van Weert is de grensrechter van Dommelen 1. Tonnie van den Dungen zal komend seizoen een begeleidende rol krijgen richting de trainers in hogere jeugd en selectie en ook binnen de technische commissie actief zijn.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug