31 augustus 2020 - 10:27
Deel dit artikel:

Adverteren bij Valkenswaard24 is maatwerk: in the picture bij iedereen in de regio

Valkenswaard24 is in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler in de nieuwsvoorziening van onze gemeente. Het mediaklimaat verandert en daar hebben we perfect op ingespeeld. Met Valkenswaard24 zetten we onze regio, de inwoners én ondernemers in de spotlights. Adverteren op onze app en website is voor iedereen mogelijk.

valkenswaard24 / -

Doordat het platform superflexibel is, hebben we ook veel te bieden voor ondernemers. Adverteren kan op tal van manier, precies zoals jij dat wilt. Zo bieden we advertentieruimte op onze website, app en social media.

Met een banner op de app of website zien bezoekers van Valkenswaard24 direct wat jouw bedrijf uitstraalt en zijn ze met één klik op jouw website. Zoals je ziet, adverteren tal van bedrijven al op ons platform. Adverteren uitproberen? Dat kan heel eenvoudig voor een korte periode tegen een laag bedrag.

Het is ook mogelijk om een op maat gemaakte advertorial op onze app, website en social media te plaatsen. Dat houdt in dat er een artikel op ons platform verschijnt over jouw onderneming. Hierin brengen we het bedrijf uitgebreid in beeld op de manier zoals jij dat wilt. Je mag zelf een stuk aanleveren, waar wij eventuele grammaticale fouten uit halen.

Dagelijks duizenden lezers
Valkenswaard24 bestaat nog maar een paar maanden. Maar met trots kunnen we zeggen dat we inmiddels onomstreden populair zijn in onze gemeente. Dagelijks bezoeken duizenden mensen uit de regio van Valkenswaard onze app en website om het laatste nieuws te lezen. Met één oogopslag zien ze dan ook de opvallende en strakke banners. Zo is de kans op extra bezoekers voor jouw website heel groot. En dat betekent: meer potentiële klanten voor je onderneming.

Vrijblijvend
Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden voor adverteren te bekijken. Of neem contact op met Thijs Verleg om jouw wensen en vragen voor te leggen. Dat kan via redactie@valkenswaard24.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug