10 september 2020 - 06:02
Deel dit artikel:

Valkenswaard24 en VOS gaan samenwerking aan

Vanaf nu lees je het nieuws dat op Valkenswaard24 verschijnt ook op de website van de Valkenswaardse Omroep Stichting (VOS), de lokale omroep van Valkenswaard. Daarmee bundelen de twee nieuwsplatformen de krachten en blijf je altijd op de hoogte van de laatste gebeurtenissen en mooiste verhalen uit gemeente Valkenswaard.

valkenswaard24 / - • Beeld - Michael van Tol

Op de foto drie enthousiaste vrijwilligers van VOS en Valkenswaard24

Valkenswaard24 is het splinternieuwe nieuwsplatform van onze gemeente. Sinds een aantal maanden vind je op hun website en gratis app het allerlaatste nieuws. Maar ook tal van mooie verhalen over inwoners en ondernemers lees je hier. Zo mis je nooit iets uit jouw woonplaats. “We zorgen ervoor dat alle Valkenswaardenaren het allerlaatste nieuws in hun broekzak met zich meedragen”, vertelt Stijn van Mierlo van Valkenswaard24. “Ook zijn we heel laagdrempelig en kan iedereen ons benaderen voor hun nieuwtjes.”

Gevarieerd aanbod
Door samen te werken met de VOS vergroot Valkenswaard24 hun bereik, om zo nóg meer Valkenswaardenaren te bereiken. Daarnaast kan de VOS voldoen aan een wens die ze hadden; het brengen van het allerlaatste nieuws. Koen Vlemmix, bestuurslid VOS: “Wij zijn sterk met een goede radio- en televisiezender in Valkenswaard. Internet is daar de laatste jaren bijgekomen en daar focussen we ons nu op. Onze website is geheel vernieuwd en laat nu live onze radio- en tv-kanalen horen en zien, afgewisseld met onlinevideo’s over lokaal nieuws en achtergronden. De combinatie met Valkenswaard24 is in onze ogen perfect. Met de koppeling hebben we nu ook het allerlaatste actuele nieuws op de website.” Daar voegt Van Mierlo aan toe: “We hebben een concept dat helemaal nieuw is in Valkenswaard. Door samen te werken met lokale media kunnen we de gemeente echt op de kaart zetten.” Ook zullen regelmatig video's van VOS te zien zijn op Valkenswaard24.

Win-win
De Valkenswaardse Omroep Stichting is sinds 1987 de lokale omroep van de gemeente. Dagelijks zie je op hun tv-zender de mooiste verhalen voorbijkomen afgewisseld met actueel nieuws en evenementen op Tekst TV. De radio wisselt lokale programma’s af met regionieuws en gevarieerde muziek. Voor hen is dit een mooie nieuwe stap. “De samenwerking met Valkenswaard24 is voor ons een win-winsituatie, waar de Valkenswaardse kijkers en luisteraars het meeste baat bij hebben.”

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug