11 september 2020 - 18:00
Deel dit artikel:

App en site Valkenswaard24 uitgebreid met radio: luister non-stop naar hits

De gratis apps en sites van Valkenswaard24, Cranendonck24 en Heeze-Leende24 zijn uitgebreid met een radioknop. Vanaf nu kun je overal naar muziek luisteren door simpelweg op één knop in de app te drukken. Geen ellenlang geneuzel, maar non-stop hits.

valkenswaard24 / -

Het is de volgende stap in het uitbouwen van de professionele lokale nieuwsapp van Valkenswaard24. In alle plekken waar moederbedrijf Punt24 actief is met een lokaal platform, is deze muziek te beluisteren.

Meezingen en -fluiten
De formule van de radiozender is simpel: non-stop zijn er hits te horen. Achter de knoppen van de muziek zit dj Daniël Smulders. “Eindelijk een non-stop muziekzender voor de regio met 24 uur per dag herkenbare hits die je kan meezingen en -fluiten”, zegt Smulders.

Gratis luisteren
Je kunt vanaf nu gratis naar muziek luisteren via de app van Valkenswaard24. Heb je de app nog niet? Download ‘m dan eenvoudig in de App Store (Apple) of Google Play Store (Android). Klik daarvoor op een van onderstaande links.

Heb je de app wel al, maar zie je nog geen play button bovenaan in de app staan? Dan dien je de app even bij te werken. Veel luisterplezier!

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug