11 september 2020 - 15:00
Deel dit artikel:

Workshop babygebaren in Bibliotheek Valkenswaard

Wie denkt aan de bibliotheek, denkt aan boeken. Dikke boeken, dunne boeken. Stripboeken, studieboeken. Prentenboeken, luisterboeken. Jeugdboeken, boeken voor volwassenen. Wist je ook dat er speciale boeken zijn voor de allerkleinsten? Want ook baby’s houden van boeken.

valkenswaard24 / - • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Speciaal voor de kleinste is er dan ook het boekstartkoffertje. Bibliotheek De Kempen organiseert speciaal voor nul- tot vierjarigen boekstartbijeenkomsten om ook de kleinsten bekend te maken met de wondere wereld van het boek. De eerstvolgende activiteit staat gepland op vrijdag 23 september in Bibliotheek Valkenswaard.

Verhaal met gebaren
Dit keer komt Ilse Kuijpers, erkent baby- en kindergebarenspecialist van Letstalksigns, jouw en je kindje een prachtig verhaal voorlezen. Door het verhaal te ondersteunen met gebaren, komt het verhaal echt tot leven én stimuleer je de taalontwikkeling van je kindje. Naast een verhaal zal Ilse ook uitleg geven over het nut en toepassen van gebaren en zullen jullie samen gaan oefenen aan de hand van leuke kinderliedjes.

Tickets
De ochtend start om 10.00 uur en gaat een klein uurtje duren. Een ticket voor jou en je baby samen kost 5 euro en zijn te reserveren via de agenda op www.bibliotheekdekempen.nl. Voor meer informatie en vragen kun je ook terecht bij de infobalie in Bibliotheek Valkenswaard.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug