Luister
Live
13 april 2021 - 08:15
Deel dit artikel:

Autobedrijf Roothans Nissan dealer in Leende nu ook CarProf

Autobedrijf Roothans, Nissan dealer in Leende is sinds 1 januari 2021 ook aangesloten bij de landelijke garageformule CarProf. Roel Schepens onderbouwt zijn keuze voor de landelijke garageformule: “U kent ons waarschijnlijk als uw vertrouwde Nissan dealer, maar sinds kort mogen wij ons ook CarProf noemen! Door ons aan te sluiten bij CarProf maken wij nu kenbaar dat alle merken auto’s bij ons terecht kunnen. Daarbij geven wij zelfs 24 maanden garantie op ons vakmanschap en zorgen wij voor een 24/7 Europese pechhulp voor uw auto!”

valkenswaard24 / advertorial

Naast onderhoud biedt autobedrijf Roothans ook APK keuringen, reparaties, diagnose, verkoop van occasions en schadeherstel. Met daarbovenop een garantie van twee jaar op reparaties en arbeidsloon. Ook voor onderhoud, reparatie en APK voor Campers en bedrijfsauto’s kunt u bij ons terecht. Onze monteurs zijn opgeleid om onderhoud uit te voeren aan alle auto’s. De werkplaats beschikt over de meest moderne apparatuur en data. Daarmee heeft Autobedrijf Roothans alles onder één dak. Inmiddels weten de klanten uit de regio het autobedrijf wel te vinden en bieden zij een goed alternatief voor klanten die de kwaliteit en service van een merkdealer willen.

Service staat bovenaan
Roel verteld verder: “Wat ons autobedrijf nog meer typeert? Wij zijn een echt familiebedrijf. Ruime kennis, jarenlange ervaring en passie voor auto’s. Het is belangrijk om klaar te zijn voor de toekomst van de nieuwe generatie auto’s. Daarom kunt u voortaan terecht voor onderhoud en reparatie aan alle auto’s. Ongeacht het merk of de leeftijd. We beschikken over vaktechnische monteurs de juiste data en apparatuur en werken volgens de hoge CarProf-eisen. Zo zorgen wij dat onze klanten altijd mobiel blijven.”

CarProf
CarProf is een garageformule van Alliance Automotive Group en verbindt autobedrijven met elkaar onder één landelijke paraplu. Alle automerken van alle leeftijden zijn welkom bij CarProf. Klanten kunnen rekenen op de hoogste service voor een betere prijs, met behoud van fabrieksgarantie. Onze vakkundige monteurs werken met moderne uitleesapparatuur, de juiste technische informatie en A-merkonderdelen. Klanten krijgen vooraf heldere offertes en naderhand uitleg over het werk dat aan de auto is uitgevoerd. Naast de standaard garantie van 24 maanden op onderdelen en arbeidsloon biedt een CarProf autobedrijf ook een voordelige 24/7 internationale pechhulp. Een aantal vestigingen biedt daarnaast services als Private Lease, Kentekenloket en elektrische laadpalen. Voor meer informatie over CarProf: carprofworden.nl.

Over Alliance Automotive Group Benelux
Alliance Automotive Group Benelux is actief in de distributie en verkoop van aftermarket onderdelen, accessoires, gereedschappen, banden en marketing concepten. Het bedrijf kent diverse dochters en formules: de netwerken van Staadegaard-TC, Dabeko en Brezan. Via het netwerk worden duizenden garagisten in Nederland en België dagelijks van onderdelen en ondersteuning voorzien. Alliance Automotive Group Benelux bedient tevens ruim 60 onafhankelijke grossiers in Nederland via Alliance Automotive Trading. Alliance Automotive Group Benelux biedt werk aan ongeveer 1.700 medewerkers. Alliance Automotive Group Benelux is een onderdeel van Alliance Automotive Group (Europa). Voor nadere informatie: allianceautomotivegroupbenelux.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug