Luister
Live
22 september 2021 - 09:45
Deel dit artikel:

Valkenswaard24 zoekt schrijvers en verslaggevers

Vind je het leuk om op vrijwillige basis verhalen te schrijven en wil je graag dieper in Valkenswaardse verhalen duiken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Valkenswaard24 groeit snel. Om nóg meer uit onze gemeente en al het nieuws te halen, zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om te schrijven voor ons platform.

Je gaat dan op vrijwillige basis schrijven over datgene wat jij leuk vindt. Dat kan gaan over je buurman met een bijzondere hobby, een sporter uit onze gemeente of een interessante onderneming. Als jij het maar leuk vindt om te doen.

Jou laten groeien

Daarbij ondersteunt de redactie je waar nodig. Zo denken we mee over onderwerpen waarover je zou kunnen schrijven en reflecteren we op je aangeleverde stukken, om je zo te laten groeien. Het is namelijk helemaal niet per se nodig dat je al vlekkeloos schrijft. Wij zetten erop in om jou te laten leren en groeien in het schrijversvak. Een achtergrond in de journalistiek of communicatie is dus niet nodig.

Wat bieden we:
- Een professionele hoofdredactie die jou helpt
- Feedback wanneer jij dat wilt
- Vrijheid! Je bepaalt zelf waar je over schrijft en wanneer je dat doet
- Een breed platform met een app, website en social media

Mailen

Heb je interesse? Stuur dan je een motivatie naar redactie@valkenswaard24.nl.

Mocht je iemand kennen die geknipt is voor deze vrijwillige functie. Tip diegene dan en laat hem of haar naar ons mailen.

Cranendonck24, Heeze-Leende24, Gemert-Bakel24 en Eindhoven24

Ook in deze gemeenten zijn we actief. En ook deze platformen groeien hard. We zijn dus ook op zoek naar schrijvers en verslaggevers die in deze regio op vrijwillige basis aan de slag kunnen gaan. Het kan misschien zelfs zo zijn dat je verhalen schrijft die voor alle of meerdere platformen relevant kunnen zijn. Mocht je daar interesse in hebben, dan kun je ook contact opnemen via redactie@valkenswaard24.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug