Luister
Live
11 september 2021 - 09:42
Deel dit artikel:

Vacature bij Swaans Beton: Accountmanager Sierbestrating (40 uur)

Bij Swaans Beton ligt een uitdagende functie op jou te wachten. Tenminste, als jij het als een uitdaging ziet om onze marktpositie voor het merk ArtiStone (www.artistone.nl) verder op de kaart te zetten.

valkenswaard24 / Redactie

We werken aan prachtige projecten waarvoor het gehele traject goed geregeld moet zijn. ArtiStone is een karakteristiek product en totaaloplossing voor tuinen en de openbare ruimte. We bedenken en fabriceren unieke prefab betonproducten waar we trots op zijn.

Als accountmanager liggen jouw verantwoordelijkheden bij:

  • Het verder op de kaart zetten van het merk ArtiStone in Nederland met uitdagende omzetdoelstellingen;
  • Het intensief uitbouwen van het netwerk van dealers en voorschrijvende bedrijven (ontwerpers);
  • Het herkennen van belangrijke marktontwikkelingen en nieuwe kansen.

Aan de slag bij Swaans Beton

Swaans Beton is een innovatief familiebedrijf gevestigd in Heeze en Weert. Wij produceren hoogwaardige en duurzame betonproducten voor verschillende markten en doen dat op een steeds innovatievere manier. Toen we begonnen deden we dat voor de agrarische sector waar we een leidende positie in de markt hebben verworven. Inmiddels zijn daar infra en sierbestrating aan toegevoegd. Met ruim 50 medewerkers zetten we ons vakmanschap in voor kwalitatieve en functionele eindproducten. Samen denken en durven: Dat is onze aanpak bij Swaans Beton.


Je brengt het volgende mee:

  • HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of ervaring;
  • Woonachtig in een regio van circa 50 km vanaf Heeze;
  • Minimaal 3-5 jaar relevante commerciële ervaring;
  • Affiniteit met sierbestrating;
  • Zelfstandig en resultaatgericht karakter;
  • Positieve energie en een passie voor sales.

Onze arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je als accountmanager een prettige werkomgeving dankzij een open en informele bedrijfscultuur. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om ArtiStone verder op de kaart te zetten. Je krijgt een salaris dat past bij je kennis en ervaring en mag rekenen op een aantal goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer en versterk ons team

Laat zien dat jij de accountmanager bent met talent voor het creëren en pakken van commerciële kansen voor ons merk ArtiStone. Het team van Swaans Beton heet je van harte welkom. Stuur je cv en motivatie naar Rob Verdonschot via rob@swaansbeton.nl of solliciteer middels ons sollicitatiebutton.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug