Luister
Live
21 september 2021 - 13:33
Deel dit artikel:

Ondernemersavond: op weg naar aardgasvrij Valkenswaard

Gemeente Valkenswaard werkt op dit moment aan een visie waarin staat hoe we Valkenswaard in de toekomst kunnen verwarmen. Maar wat betekent dit voor jou als ondernemer? Daarover wil de gemeente Valkenswaard graag met je in gesprek tijdens een onlinebijeenkomst op 29 september.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

In 2050 verwarmen we onze gebouwen niet meer met aardgas, maar op andere manieren. Daarmee beperken we de CO2-uitstoot en helpen we onze natuur. Hoe doen we dat in Valkenswaard? Daar maken ze nu plannen voor.

Tijdens de ondernemersbijeenkomst op 29 september 2021 praten ze je bij over wat er mogelijk is in Valkenswaard en halen ze je mening op om hun visie mee te maken. Ze worden daarbij ondersteund door De Warmte Transitie Makers.

Samen met jou bespreekt de gemeente hoe ze als gemeente de stap naar duurzame warmte in 2050 gaan zetten. Welke mogelijkheden zijn er? En met welke alternatieven kunnen ze de buurt waar je bedrijf staat het beste verwarmen? "We kijken naar een voorlopige planning die ons kan helpen om te bepalen welke buurten, op basis van geschiktheid, als eerste in aanmerking komen om van het aardgas af te gaan", stelt de gemeente.

Achtergrond

Wil je weten wat ze tot nu toe hebben gedaan? Ga dan naar de website en kies voor ‘Transitievisie warmte’. De ondernemersavond is online. Om de bijeenkomst bij te kunnen wonen heb je een pc, laptop of tablet met internetverbinding nodig. Een webcam is optioneel.

Aanmelden ondernemersavond

Wanneer? Woensdag 29 september 2021
• Waar? Online (link ontvangt u na aanmelding)
• Hoe laat? 16.00 tot 17.00 uur

Vooraf aanmelden voor de bijeenkomst is nodig. Dat kan tot en met 29 september door een mail te sturen naar geert-jan.van.schijndel@valkenswaard.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug