Luister
Live
5 november 2021 - 05:59
Deel dit artikel:

Eindhoven24 is dé nieuwe nieuwsapp en -site van Eindhoven

Het laatste nieuws uit gemeente Eindhoven vind je vanaf nu in de gratis mobiele app van Eindhoven24. Het is een uitbreiding van de succesformule waar ook Cranendonck24, Heeze-Leende24, Gemert-Bakel24 en Valkenswaard24 onder vallen. Je kunt er vanaf nu eenvoudig het nieuws uit de wijken van de stad vinden.

valkenswaard24 / Redactie

Download de gratis app:
Apple: https://apple.co/3ELFMln
Android: https://bit.ly/3nUQLSU

Wouter Tonnaer, Remco Wefels, Thijs Verleg en Stijn van Mierlo slaan de handen ineen en hebben Eindhoven24 opgezet. In de gratis app en site vind je vanaf nu het allerlaatste nieuws en mooie verhalen over Eindhoven.
In de regio volgen al tienduizenden inwoners dagelijks het allerlaatste nieuws uit hun woonplaats. Op de website en app verschijnen 112-meldingen, berichten van inwoners, mooie verhalen en boeiende video’s. Ook via social media mis je daardoor niets:

- Facebook
- Instagram

Bij Eindhoven24 lees je niet alleen het nieuws dat de hele stad aangaat, maar ook wat vooral heel interessant is voor de wijken. Daarom kun je in de app en op de site eenvoudig aanklikken van welke wijk jij het nieuws wilt zien óf simpelweg ervoor kiezen om de verhalen uit heel Eindhoven te volgen. Het platform beschikt daarnaast over zowel een iOS- en Android-app én een radiostation. Oftewel: altijd binnen handbereik.

Tip ons

Een ander belangrijk punt: het is heel laagdrempelig. Via de handige ‘Tip ons’-knop op de website en app kan iedereen zijn of haar berichten delen. Dat kan gaan om aankondigingen van een evenement, een nieuwtje of een mooie foto die je hebt gemaakt. Eindhoven24 is daardoor heel erg eenvoudig te benaderen en schenkt graag aandacht aan jouw bericht.

De taken zijn duidelijk verdeeld. Zo richten Remco en Stijn zich op de journalistieke kant van het bedrijf. Wouter en Thijs focussen zich op de commerciële tak. Mocht je interesse hebben naar de mogelijkheden om via Eindhoven24 in the picture te komen met jouw bedrijf, neem dan contact op via sales@eindhoven24.nl.

Eindhoven-Actueel

Wouter en Remco zijn tien jaar geleden gestart met Eindhoven-Actueel.nl. Zij kennen de stad inmiddels door en door. Nu de handen ineengeslagen worden, ontstaat er een krachtige nieuwe samenwerking; de moderne en succesvolle aanpak, samen met de kennis van de stad van Eindhoven-Actueel. De naam Eindhoven-Actueel gaat over in Eindhoven24 en komt daardoor te vervallen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug