Luister
Live
30 oktober 2021 - 12:00
Deel dit artikel:

Vacature: Buvoo zoek Allround Secretarieel Medewerker

Wil jij je ontwikkelen bij het modernste verenigingsbureau van Nederland? Dan verwelkomen wij jou graag! Buvoo is op zoek naar een Allround Secretarieel Medewerker (PT) (m/v).

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Buvoo

Buvoo is een groeiende, dienstverlenende online organisatie die zich in hoofdzaak richt op het ondersteunen van beroepsverenigingen en trainers/docenten. Onze dienstverlening richt zich op administratieve, secretariële en financiële ondersteuning. Daarnaast organiseren wij voor onze klanten online, hybride of fysieke events, zoals congressen, symposia, trainingen en workshops.

De werkzaamheden worden uitgevoerd voor diverse beroepsverenigingen met behulp van een modern communicatieplatform (mail, chat, telefoon) en verschillende online tools. Denk hierbij aan het beantwoorden van ledenvragen en het ondersteunen van diverse commissies.

Ben jij die enthousiaste, leergierige teamspeler en heb je een secretariële achtergrond? Neem dan voor 12 november 2021 contact op met Alex van Balen (06-57318192) of stuur jouw motivatie naar info@buvoo.nl

Buvoo - Bureau voor organisatieondersteuning
bureaudiensten, eventsupport, organisatieadvies
Biesven 6c - 5595 DD Leende - info@buvoo.nl - www.buvoo.nl - tel: 040-2827768

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug