Luister
Live
2 november 2021 - 09:25
Deel dit artikel:

Hotel De Valk herleeft na heropening in juli

Sinds 1 juli is Hotel De Valk in Valkenswaard weer open na ruim een jaar dicht te zijn geweest. Na een flinke opknapbeurt door de nieuwe eigenaar en bijna vier maanden verder kunnen we zeggen dat het zeer goed gaat met het hotel.

valkenswaard24 / advertorial

Het hotel heeft meer te bieden dan alleen mooie comfortabele hotelkamers en een uitgebreid ontbijtbuffet. Er zijn diverse mogelijkheden om de zalen of de lounge en café af te huren, voor een koffietafel, vergadering of reünie en diverse andere activiteiten (tot maximaal 150 personen). Hotel De Valk heeft geen caféfunctie meer en ook het restaurant is komen te vervallen. Voor de hotelgasten hebben ze daarom een nauwe samenwerking gevonden en gemaakt met diverse horecagelegenheden in de naaste omgeving. Voor meer informatie kijk op hun website.

Reserveren

Voor reserveringen en vragen over de mogelijkheden van zowel hotelkamers als voor de zalen, kun je contact opnemen met Hotel De Valk via telefoonnummer 040-2092263.

Housekeeping

Tevens zijn ze op zoek naar een man of vrouw voor de housekeeping in het weekend vanaf 4 uur per week (tijden in overleg). Heb je hier interesse in of wil je meer informatie hebben, neem dan contact op via telefoonnummer 040-2092263.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug