Luister
Live
3 november 2021 - 09:35
Deel dit artikel:

Vacature bij Verhoeven: Werkvoorbereider/Planner

Verhoeven Grondverzetmachines uit Maarheeze is op zoek naar een Werkvoorbereider/Planner.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Verhoeven BV

· Bedrijf: Verhoeven Grondverzetmachines BV
· Locatie: Maarheeze, Den Engelsman 2, 6026 RB
· Uren: voltijds – 40 uur

Functieomschrijving

Binnen een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van Takeuchi after sales. Je hebt veelvuldig klantcontact m.b.t. het adviseren over reparaties en revisies van grondverzetmachines.

· Je biedt ondersteuning bij het stellen van de juiste diagnose bij een klantvraag en verzorgt de voorbereiding voor werkzaamheden van monteurs ten behoeve van opdrachten voor de service en/of werkplaats.

· Met jouw technische productkennis ben jij de schakel tussen de klant en ons bedrijf. Je verstrekt informatie en adviseert klanten persoonlijk, per mail of telefonisch over onze dienstverlening en assortiment.

· Je zorgt voor een correcte en snelle afhandeling van orders en offertes, inclusief alle relevante communicatie naar de klant, leveranciers en de interne organisatie.

· Ook werkvoorbereiding en administratieve afhandeling zijn bij jou in goede handen.

Functievereisten

· Wij zijn op zoek naar een actieve en overtuigende medewerker die denkt in oplossingen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden waardoor je in staat bent om tot de beste klantoplossingen te komen.

· Een afgeronde MBO - opleiding in een technische richting (bij voorkeur ervaring of affiniteit met graafmachines).

· Klantgericht, resultaatgericht, zelfstandig, initiatiefrijk, accuraat en georganiseerd.

· Beheerst naast de Nederlandse ook de Engelse taal voldoende.

· Je woont in een straal van 30 km van Maarheeze.

Jij krijgt van ons

· Een goed salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao en een functie met veel vrijheid voor persoonlijke inbreng.

· Een afwisselende functie met kundige collega’s waar hard werken en een goede onderlinge samenwerking hand in hand gaan.

· Goede persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De functie kent een grote afwisseling en er is ruimte voor ontwikkeling, verdieping en verbreding.

· Wij staan altijd open voor eigen initiatief en goede ideeën. We doen het goed, maar het kan altijd beter.

· Je gaat werken met kwalitatief hoogwaardige producten bij een flexibel, financieel gezond en groeiend familiebedrijf met een platte organisatiestructuur en een informele bedrijfscultuur waar we regelmatig successen vieren.

· Ons bedrijf ligt vlakbij de A2, dus gemakkelijk met de auto te bereiken en de trein stopt zo ongeveer bij ons voor de deur.

Wie zijn wij

De Verhoeven Group is een familiebedrijf dat zich heeft ontplooid tot een internationale service- en handelsorganisatie, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze kernactiviteiten bestaan uit de verkoop van en serviceverlening aan graafmachines, rijwerkdelen en uitrustingsstukken. Verhoeven heeft verschillende grote importeurschappen, waaronder Takeuchi, Berco en Esco en een eigen productielocatie in India. Voor sommige productgroepen zijn er private labels ontwikkeld zoals VemaTrack en VemaTec, die zich als merk steeds sterker ontwikkelen. Andere bedrijven die behoren tot de Verhoeven Groep zijn VTS Track Solutions (ontwerp en productie van onderwagens), Graaver (verhuurplatform voor graafmachines in de Benelux) en VMT (internationale leverancier van rijwerkdelen en rubbertracks).

Bij de Verhoeven Groep in de Benelux werken in totaal circa 200 medewerkers en de organisatie heeft een platte organisatiestructuur en een informele bedrijfscultuur.

Interesse

Lijkt deze baan je helemaal te gek en ben jij degene die wij zoeken? Grijp dan je kans en solliciteer via https://bit.ly/3GEyMZi

Wil je meer weten over de inhoud van de functie of heb je vragen over de procedure dan kun je altijd contact opnemen met Paul Plasmans (Recruiter a.i.) op 06-21802110. We kijken uit naar je reactie!

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug