Luister
Live
5 november 2021 - 14:20
Deel dit artikel:

Vacature bij Verhoeven: Product Marketeer Takeuchi Parts

Verhoeven Grondverzetmachines uit Maarheeze is op zoek naar een Product Marketeer Takeuchi Parts.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Verhoeven BV

· Bedrijf: Verhoeven Grondverzetmachines BV
· Locatie: Maarheeze, Den Engelsman 2, 6026 RB
· Uren: voltijds – 40 uur

Functieomschrijving

Als product marketeer maak je deel uit van het Takeuchi grondverzetmachines team. Als product ambassadeur ga jij opzoek naar samenwerkingen met de technische afdeling, inkoop én met commerciële afdelingen zoals sales en marketing & communicatie. Je bent in staat om een juiste mix van de producten samen te stellen en te vertalen naar een werkbaar proces.

· In overleg met de afdeling sales ben jij verantwoordelijk voor het bepalen van het assortiment en de inkoopspecificaties. Verder maak je een eerste aanzet voor een scheiding tussen voorraad- en order gestuurde producten ten behoeve van de inkoopafdeling.

· Je haalt de technische specificaties op die bruikbaar zijn voor inkoop én verkoop.

· Je bepaalt de prijsopbouw inclusief prijselasticiteit.

· Je hebt contact met leveranciers en onderhoud samen met inkoop deze contacten. Daarnaast zie je toe op de kwaliteit van de producten.

· Je bent in staat zelfstandig commerciële analyses uit te voeren.

· Kansen en bereidingen uit de markt en sterktes en zwaktes van de organisatie weet je projectmatig om te zetten in proces- en productverbeteringen.

· Je bent de link vanuit het product richting marketingcommunicatie wanneer het aankomt op het in de markt zetten van de producten.

· Je werkt samen met ons zusterbedrijf in Duitsland omtrent het assortiment.

Functievereisten

· Een afgeronde HBO opleiding richting techniek of commercie met een affiniteit voor techniek.

· Enkele jaren werkervaring.

· Beheerst naast de Nederlandse ook de Engelse taal voldoende.

· Je woont in een straal van 30 km van Maarheeze.

· Klantgericht, resultaatgericht, zelfstandig, initiatiefrijk, accuraat en georganiseerd.

· Goede communicatieve vaardigheden.

Jij krijgt van ons

· Een goed salaris, pensioenopbouw en vakantiedagen conform de cao metaalbewerkingsbedrijf.

· Een gedegen inwerkprogramma en goede ontwikkelmogelijkheden. De functie kent een grote afwisseling en er is ruimte voor: verdieping, verbreding en opleidingsmogelijkheden.

· Uiteraard heb je voor uitoefening van de functie beschikking over een laptop en telefoon.

· De vrijheid om je werkuren flexibel in te delen, gedeeltelijk vanuit huis werken is mogelijk.

· Samenwerken in een team van enthousiaste en kundige collega’s. Hard werken en plezier gaan hier hand-in-hand.

· Je gaat werken met kwalitatief hoogwaardige producten bij een flexibel, financieel gezond en groeiend familiebedrijf met een platte organisatiestructuur en een informele bedrijfscultuur waar we regelmatig successen vieren.

Beschrijving van het bedrijf

De Verhoeven Group is een familiebedrijf dat zich heeft ontplooid tot een internationale service- en handelsorganisatie, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze kernactiviteiten bestaan uit de verkoop van en serviceverlening aan graafmachines, rijwerkdelen en uitrustingsstukken. Verhoeven heeft verschillende grote importeurschappen, waaronder Takeuchi, Berco en Esco en een eigen productielocatie in India. Voor sommige productgroepen zijn er private labels ontwikkeld zoals VemaTrack en VemaTec, die zich als merk steeds sterker ontwikkelen. Andere bedrijven die behoren tot de Verhoeven Groep zijn VTS Track Solutions (ontwerp en productie van onderwagens), Graaver (verhuurplatform voor graafmachines in de Benelux) en VMT (internationale leverancier van rijwerkdelen en rubbertracks).

Bij de Verhoeven Groep in de Benelux werken in totaal circa 200 medewerkers en de organisatie heeft een platte organisatiestructuur en een informele bedrijfscultuur.

Is dit je nieuwe baan?

Solliciteer dan snel via https://bit.ly/3CCdfhl en stuur je cv en motivatie mee. Heb je vragen over de functie of vragen over de procedure kun je altijd contact opnemen met Paul Plasmans op 06-21802110. We kijken uit naar je reactie!

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug