Luister
Live
7 november 2021 - 16:05
Deel dit artikel:

Ondernemers uitgenodigd door gemeente: 'Op weg naar aardgasvrij Valkenswaard'

Gemeente Valkenswaard werkt op dit moment aan een visie waarin staat hoe we Valkenswaard in de toekomst kunnen verwarmen. Maar wat betekent dit voor de ondernemers? Daarover willen ze je graag informeren tijdens een online bijeenkomst op 1 december.

valkenswaard24 / Redactie

In 2050 verwarmen we onze gebouwen niet meer met aardgas, maar op andere manieren. Daarmee beperken we de CO2-uitstoot en helpen we onze natuur. Hoe doen we dat in Valkenswaard? Daar maken ze nu plannen voor.

Informatie over duurzame warmte

Tijdens de ondernemersbijeenkomst op 1 december 2021 praat de gemeente je bij over wat er mogelijk is in Valkenswaard. "We worden daarbij ondersteund door de Warmte Transitie Makers", zeggen ze. "Samen met u bespreken we hoe we als gemeente de stap naar duurzame warmte in 2050 gaan zetten. Welke mogelijkheden zijn er? En met welke alternatieven kunnen we de buurt waar uw bedrijf staat het beste verwarmen? We kijken naar een voorlopige planning die ons kan helpen om te bepalen welke buurten, op basis van geschiktheid, als eerste in aanmerking komen om van het aardgas af te gaan."

Achtergrond

Wil je weten wat ze tot nu toe hebben gedaan, ga dan naar de website. De ondernemersavond is online. Om de bijeenkomst bij te kunnen wonen heb je een pc, laptop of tablet met internetverbinding nodig. Een webcam is optioneel.

Aanmelden ondernemersavond

  • Wanneer? Woensdag 1 december 2021
  • Waar? Online (link ontvang je na aanmelding)
  • Hoe laat? 16.00 tot 17.00 uur

Vooraf aanmelden voor de bijeenkomst is nodig. Dat kan tot en met 1 december voor 12.00 uur door een mail te sturen naar duurzaam@valkenswaard.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug