Luister
Live
11 november 2021 - 13:14
Deel dit artikel:

WeCreate maakt lokale kerstpakketten

WeCreate is tot het idee gekomen om kerstpakketten samen te stellen met producten van lokale ondernemers. Vorig jaar tijdens corona is dit idee ontstaan en werd verwelkomd door zowel de lokale ondernemers die spullen aanreikten als de lokale bedrijven die op zoek waren naar een leuk kerstpakket voor hun werknemers. Meer dan 300 pakketten zijn er gemaakt in 2020.

valkenswaard24 / advertorial • Beeld - WeCreate

Omdat niet ieders budget even groot is en ieder zijn eigen standaard heeft hebben wij besloten een aantal leuke ideeën samen te stellen, als voorbeeldpakket. Er zijn vier verschillende pakketten samengesteld.

Ook op maat

Buiten deze voorbeeld pakketten kan er ook, speciaal voor u op maat, een pakket worden samengesteld met producten van andere lokale ondernemers. Ook is het mogelijk om hierin een cadeaubon van een winkel of ondernemer uit uw dorp of omgeving toe te voegen, zodat iedereen zelf ook wat leuks te kiezen heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een diner-bon van een restaurant, een kappers-bon of een kleding-bon. Deze verpakken wij dan uiteraard in kerstsfeer voor u.

Waarom lokaal?

Wij hopen dat we met dit initiatief “wees loyaal, koop lokaal” extra kracht bij kunnen zetten. En zeg nou zelf; een echt kerstpakket uit je eigen omgeving is toch veel leuker dan een algemeen pakket waar er al zoveel van bestaan!

WeCreate verzorgt ook kerstborrels, kerst Drive-ins, bedrijfsevents en winterbarbecues op maat. Interesse? Neem vrijblijvend contact op. Ze zijn op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur bereikbaar om u verder te informeren en een bestelling te plaatsen.

Met feestelijke groet,

WeCreate – Arjen Verhuurt

Telefoonnummer: 06-31780105
Email: info@we-create.events

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug