Luister
Live
23 november 2021 - 12:37
Deel dit artikel:

Koffiegeluk: Leuke webshop vol bijzondere koffie, ook voor de feestdagen

Voor de mensen die hen nog niet kennen: dit zijn Tijs en Nikie van Koffiegeluk uit Valkenswaard. Dat is een leuke webshop vol bijzondere koffiebonen (uit kleine branderijen in Nederland), capsules voor Dolce Gusto en Nespresso, siroopjes, koekjes, gluten- en lactosevrije producten, koffie- en theeaccessoires en zoveel meer. In dit artikel stellen zij zichzelf en hun bedrijf aan je voor.

valkenswaard24 / advertorial

Voor meer info kijk je op Koffiegeluk.nl

Tijs en Nikie: Vorige week hebben wij ook onze eigen biologische losse theelijn gelanceerd, naast het assortiment theezakjes vol natuurlijke ingrediënten die wij al hadden. Hierin zitten acht bijzondere theeën in verrassende smaken en natuurlijk ook een paar klassiekers. De bedoeling is om met onze eigen biologische thee een assortiment aan te bieden dat telkens bij het seizoen past.

Uitbreiding en vernieuwing

Drie jaar lang hebben wij onze webshop vanuit huis gerund, maar we kwamen steeds meer plaats tekort. Toen er een ruimte te huur kwam in het verzamelpand op de Dijkstraat 90 in Valkenswaard, hebben we dan ook geen moment getwijfeld. Sinds kort staat onze volledige voorraad daar en is er ook weer plek voor uitbreiding en vernieuwing, want dat is wat we leuk vinden. Onze klanten steeds blijven verrassen met kwaliteit en unieke producten uit binnen- en buitenland.

Ook geeft deze ruimte ons eindelijk de mogelijkheid om mensen ter plaatse kennis te laten maken met ons assortiment. Kom je graag eens bij ons langs, dan ben je altijd welkom! Stuur wel vooraf even een berichtje of mailtje zodat we een dag en tijd kunnen afspreken. Zo heb je steeds onze volledige aandacht. Voor de contactgegevens klik je HIER.

Feestdagen

Graag brengen wij ook nog even onze speciale feestdagenpagina op onze website onder de aandacht. Elk jaar verzamelen wij de leukste cadeautips voor elke smaak en prijsklasse voor jou.
Op deze pagina vind je producten voor koffie- of theeliefhebbers, lekkernijen van Tony Chocolonely, aftelkalenders, warme chocolademelk, ontbijtpakketjes, bijzondere koekjes, een doe-het-zelfpakket om je eigen koffielikeur te maken... Te veel om op te noemen!

Ook voor een cadeau op maat ben je bij ons aan het juiste adres. Wij denken heel graag met je mee voor het perfecte cadeau en we pakken het ook nog met veel plezier voor je in!

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug