Luister
Live
11 december 2021 - 15:56
Deel dit artikel:

Leendert van Wijk introduceert 'Leendert’s Smaakmaker'

Teler Leendert van Wijk uit Bergeijk introduceert het merk 'Leendert’s Smaakmaker'. Dit merk staat voor een kwalitatief assortiment groenten die op volle grond in Bergeijk en omgeving op traditionele wijze wordt geteeld. De introductie start met gele uien, rode uien, aardappelen, sperziebonen en boterbonen.

valkenswaard24
  / advertorial

Leendert van Wijk is met dit merk begonnen omdat hij van mening is dat in de supermarkt het aanbod van uien, aardappelen en bonen al lange tijd hetzelfde is. Ook weten mensen vaak niet meer wat de pure smaak is van bijzondere rassen die geteeld worden op de volle grond. En door wie en hoe er geteeld wordt. Tijd voor verandering, wat Leendert betreft.

Land van Bergeijk

Leendert is een gedreven teler uit het land van Bergeijk en samen met zijn familie heeft hij als missie om de wereld met uien, aardappelen en bonen letterlijk en figuurlijk smaakvoller te maken. Elke dag, van vroeg tot laat, hebben deze groenten van bijzondere rassen de aandacht van Leendert. Met maar één doel: de mooiste producten met de beste kwaliteit te maken. Met de bewuste keuze om ze op volle grond tot wasdom te laten komen.

De producten van Leenderts Land zijn te verkrijgen bij PLUS Van de Huijgevoort in Dommelen en PLUS Smetsers in Leende.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug