Luister
Live
10 januari 2022 - 12:50
Deel dit artikel:

Tal van bedrijven plaatsen hun vacatures op Valkenswaard24

Steeds meer ondernemers en bedrijven in en om Valkenswaard maken gebruik van de mogelijkheid om vacatures te plaatsen op de gratis app en website van Valkenswaard24. Daardoor komen hun openstaande vacatures bij gemiddeld 15.000 dagelijkse bezoekers in the picture.

valkenswaard24
  / Redactie

Valkenswaard24 groeit als kool en dagelijks weten vele duizenden inwoners onze site en app te vinden. Het is daarmee ook een superaantrekkelijk platform voor ondernemers. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te adverteren met een banner, een advertorial te plaatsen maar ook om je vacature onder de aandacht te brengen.

Zo maak je een goede kans dat je via Valkenswaard24 de perfecte kandidaat voor jouw openstaande functie vindt. Het is ook mogelijk om dit te doen bij Cranendonck24, Gemert-Bakel24, Heeze-Leende24 en Eindhoven24. Zo bereik je nóg veel meer mensen in de regio, gemiddeld 65.000 per dag.

Naar jouw wens

Het is heel eenvoudig. Stuur ons vrijblijvend een mailtje, naar redactie@valkenswaard24.nl, en wij nemen contact met je op en bespreken de mogelijkheden over het plaatsen van een vacature. Zo maken we het volledig naar jouw wens en publiceren we het op het op onze app, website en social media.

Voordelig adverteren

Het is uiteraard ook mogelijk om eenvoudig en voordelig te adverteren bij Valkenswaard24 en al onze andere platformen. Er is héél veel mogelijk. Voor meer informatie hierover kun je ook vrijblijvend contact opnemen met redactie@valkenswaard24.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug