Luister
Live
14 maart 2022 - 11:00
Deel dit artikel:

Valkenswaard24 introduceert pushmeldingen bij groot nieuws uit jouw woonplaats

Valkenswaard24 blijft groeien en zichzelf ontwikkelen. De volgende stap daarin zijn pushmeldingen. Dit zijn berichten die je op je telefoon ontvangt als er groot nieuws plaatsvindt in jouw woonplaats en gemeente. Zo ben je direct op de hoogte.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo

Om de pushnotificaties te ontvangen moet je de meldingen van Valkenswaard24 toestaan. Dit kan zowel op de desktop als de app. Dat kun je inschakelen bij je instellingen, zorg er ook voor dat je de laatste update van de app geïnstalleerd hebt.

Apple: https://apple.co/2Vb70O2
Android: https://bit.ly/2Z1ey71

Update

Mocht je de app van Valkenswaard24 al op je telefoon of tablet hebben staan, dan moet je deze even updaten. Heel eenvoudig en vanaf dan kun je ook pushmeldingen ontvangen. Daarvoor moet je even het ontvangen van berichten namens Valkenswaard24 toestaan. Daarvan krijg je een melding als je de app voor het eerst opent of opent nadat ja deze heb geüpdatet.

Direct op de hoogte

Al geruime tijd zorgt Valkenswaard24 ervoor dat je dagelijks op de hoogte bent van het allerlaatste nieuws uit onze gemeente. Zo hoef je niet te wachten op het weekblaadje, de tv aan te zetten of naar de radio te luisteren. Je kunt simpelweg ons volgen op social media, onze site bekijken of de app gratis downloaden. Ook lees je hier de mooiste verhalen uit Valkenswaard, Dommelen en Borkel & Schaft. Alleen bij groot nieuws zullen we je een melding op je telefoon sturen. Zo ben je altijd up-to-date.

Veel belangrijk en lokaal nieuws

Met de introductie van de pushmeldingen zet Valkenswaard24 (net als Cranendonck24, Heeze-Leende24, Gemert-Bakel24, Geldrop-Mierlo24 en Eindhoven24) een grote stap. Want alle grote nieuwsplatformen gebruiken het al jaren. Denk aan Omroep Brabant, NU.nl, RTL Nieuws en de NOS. Ook lokaal vindt er veel belangrijk nieuws plaats. Wat te denken van de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen, een grote brand of een prachtige sportprestatie? Hiervan brengen we jou direct op de hoogte met een ‘push’.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug