Luister
Live
1 maart 2022 - 15:26
Deel dit artikel:

Over Valkenswaard24: contact, adverteren en veel meer

Valkenswaard24 is hét online nieuwsplatform van gemeente Valkenswaard. Met duizenden bezoekers op onze site, app en social media per dag, mogen we dat gerust zeggen.

valkenswaard24
  / Redactie

Wij zijn een onderdeel van een groter geheel. Zo zijn er de zusterplatformen Cranendonck24, Heeze-Leende24, Gemert-Bakel24, Geldrop-Mierlo24 en Eindhoven24. In al die gemeenten zijn we een bepalende nieuwbron voor de inwoners. Precies wat we ook willen zijn!

Valkenswaard24 werkt met een professionele hoofdredactie, tal van verslaggevers, fotografen en redacteuren. Zo houden we je iedere dag op de hoogte van wat er gebeurt in Budel, Maarheeze, Soerendonk, Budel-Schoot, Budel-Dorplein en Gastel. Alle dorpen in onze gemeente hebben namelijk heel veel te bieden.

App

Het allerlaatste nieuws en de mooiste verhalen brengen we via een website en gratis app. Deze is heel eenvoudig te downloaden in de Google Play Store voor Android en de App Store voor iPhone. Hier vind je het nieuws overzichtelijk onderverdeeld in verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan het 112-nieuws, sport, gemeentenieuws, zakelijk nieuws en de Foto van de Dag.

Klik hier als je een iPhone of iPad hebt → Apple
Klik hier als je een Android-apparaat hebt → Android

Adverteren

Ook voor bedrijven bieden we ruime mogelijkheden om uitgebreid in beeld te komen via Valkenswaard24. Heel voordelig kun je adverteren. Zo bieden we advertenties, banners, advertorials en kun je vacatures plaatsen. Meer daarover weten? Neem dan vrijblijvend contact op via redactie@valkenswaard24.nl.

Contact

Dat mailadres (redactie@valkenswaard24.nl) is ook dé manier om ons nieuws toe te sturen of contact met ons op te nemen. Stuur ons gewoon een email. Nieuwstips en persberichten kun je ook eenvoudig sturen via de Tip ons-knop op de website en app. Deze vind je rechtsboven op de pagina en de homepage van de app.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug