Luister
Live
11 april 2022 - 09:35
Deel dit artikel:

Vacature bij Verhoeven: Parttime Receptiemedewerker

Verhoeven Grondverzetmachines uit Maarheeze is op zoek naar een Parttime Receptiemedewerker.

valkenswaard24 / advertorial

Bedrijf: Verhoeven Grondverzetmachines BV
-  Locatie: Maarheeze, Den Engelsman 2, 6026 RB
- Uren: parttime

Functieomschrijving

Jij bent het visitekaartje van ons hoofdkantoor, jij verwelkomt iedereen met jouw glimlach. Zelfs aan de telefoon kunnen onze klanten jouw glimlach horen! Naast het bemannen van de receptie 1 dag in de week, ondersteun je ook de collega's met de administratie van de machineverkoop.

Wat ga je doen?

Je bent voor onze leveranciers en klanten de telefonische ingang van Verhoeven en bij binnenkomst in ons hoofdkantoor ben jij het eerste gezicht dat bezoekers zien.

Je handelt alle binnenkomende telefoongesprekken snel en correct af. Door gerichte vragen te stellen weet je telefoongesprekken door te verbinden naar de juiste collega.

Tevens ben je verantwoordelijk voor de behandeling van alle binnenkomende en uitgaande correspondentie.

Je werkt één dag bij de receptie en verricht twee ochtenden of één dag administratieve werkzaamheden bij de afdeling machine verkoop en verhuur waar je o.a. afleverdocumenten opmaakt.

Je vaste dag aan de receptie is vrijdag (08.00-17.30 uur). De andere dag of dagen zijn in overleg af te spreken. We verwachten wel dat je flexibel bent en kunt inspringen bij de afwezigheid van je collega's.

Wat neem je mee?

Je beschikt over een MBO werk en denkniveau, beheerst de basis van de Engelse en Duitse taal

Je beschikt bij voorkeur over ervaring in een receptiefunctie met administratieve taken

Je bent minimaal 17 uur (2 dagen) per week beschikbaar, 25 uur (3 dagen) is ook bespreekbaar

Je bent representatief, communicatief, discreet, creatief, flexibel, accuraat, stressbestendig en je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid.

Waar mag je op rekenen?

Een warm welkom, we zij blij als jij ons team komt versterken en zorgen voor een goede inwerkperiode.

Een veelzijdige functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt.

Een goed salaris, hierover vertel ik je graag meer in een persoonlijk gesprek. Wat je gaat verdienen is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaalbewerkingsbedrijf.

Een gezellige vrijdagmiddagborrel en leuke bedrijfsuitjes/feestjes.

- Ruimte om jouw ideeën en initiatieven tot uiting te brengen.

Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van het volgen cursussen/opleiding.

Ons bedrijf staat in Maarheeze. Letterlijk recht naast het treinstation. Vanuit Eindhoven sta je binnen 20 minuten op kantoor. Je gaat een leuke combi-functie vervullen. Dat maakt deze functie uniek en afwisselend.

Waar kies je voor?

De Verhoeven Groep is een familiebedrijf dat zich heeft ontplooid tot een internationale service- en handelsorganisatie, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze kernactiviteiten bestaan uit de verkoop van en serviceverlening aan graafmachines, rijwerkdelen en uitrustingsstukken. Verhoeven heeft verschillende grote importeurschappen, waaronder Takeuchi, Berco en Esco en een eigen productielocatie in India. Voor sommige productgroepen zijn er private labels ontwikkeld zoals Vematrack en Vematec, die zich als merk steeds sterker ontwikkelen. Andere bedrijven die behoren tot de Verhoeven Groep zijn VTS Track Solutions (ontwerp en productie van onderwagens), Vereco (verhuur van grondverzetmachines en uitrustingsstukken) en VMT (internationale leverancier van rijwerkdelen en rubbertracks).

Bij de Verhoeven Groep in de Benelux werken in totaal circa 200 medewerkers en de organisatie heeft een platte organisatiestructuur en een informele bedrijfscultuur.

Nog vragen?

Bel of mail met onze recruiter Lindsey Vromans:

Telefoon: 06-21802110 – Mail: lvromans@verhoevenbv.com

- Solliciteren kan via:

verhoevengrondverzetmachinesbv.recruitee.com/o/parttime-receptie-medewerker

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug