Luister
Live
16 april 2022 - 12:48
Deel dit artikel:

VDL Bus & Coach breidt vloot uit in Italië

Het Siciliaanse bedrijf SAIS Trasporti breidt haar vloot uit met acht Futura’s van VDL Bus & Coach uit Valkenswaard. De voertuigen worden ingezet voor het interregionale vervoer in heel Italië.

valkenswaard24 / Redactie

VDL en SAIS werken al bijna twee decennia samen. De levering bestaat uit zeven Futura’s FHD2-129 en één dubbeldekker, Futura FDD2-141. “We zijn verheugd te zien dat onze klanten in deze nog steeds moeilijke tijden blijven investeren in hun bedrijf door nieuwe touringcars te kopen”, zegt Massimiliano Costantini, Managing Director VDL Bus & Coach Italia. “De samenwerking is al jaren erg goed. SAIS vertrouwt op onze Futura’s vanwege hun kosteneffectiviteit en het hoge comfortniveau voor de passagiers. De vlootomvang van SAIS is ongeveer zeventig voertuigen, waaronder VDL Citea's en VDL mini-/midibussen en daar zijn we erg trots op.”

Herstel

Met de toename van de vrijheden om te reizen, met name voor de toerismesector, gloort er weer licht aan het einde van de tunnel. “De touringcarmarkt in Europa toont de tekenen van herstel”, geeft Pieter Gerdingh, Business Manager Coach van VDL Bus & Coach aan. “Wij hebben de afgelopen periode de productie van touringcars weer opgevoerd waardoor wij goed in kunnen inspelen op de behoeftes en vragen vanuit de Europese markt.”

De VDL Futura-range heeft zich ruim bewezen als het gaat om betrouwbaarheid en rentabiliteit. Met name is de competitieve kilometerkostprijs door het lage gewicht en brandstofverbruik gecombineerd met de hoge passagierscapaciteit uitermate belangrijk, zeker in een tijd waar de prijs voor brandstof torenhoog is. De zuinige Euro 6 aandrijflijn is goed voor het rendement en belast het milieu minimaal.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug