Luister
Live
19 mei 2022 - 12:33
Deel dit artikel:

Selwyn Gijsberts komt met tegelshowroom aan huis en realiseert jouw droombadkamer

Heb je verbouwplannen, ga je nieuwbouw zetten of ben je toe aan nieuwe tegels of een nieuwe badkamer? Heb je geen zin om in de regio te gaan kijken naar wat je eigenlijk mooi vindt, winkel in, winkel uit en vaak nog geen ideeën hebt? Selwyn Gijsberts (36) uit Leende komt met de eerste mobiele tegelshowroom van Nederland bij u aan huis.

valkenswaard24
  / advertorial

Of het nu gaat om een nieuwe tegelvloer of een nieuwe badkamer, Selwyn neemt alle zorgen van a tot z uit handen. Wat is er nu makkelijker dan thuis te kijken naar wat u mooi vindt. Tegelshowroom aan huis en Badkamerwinkel aan huis helpen u makkelijk verder. "Ik merk dat mijn klanten het erg fijn vinden dat ik bij hen thuis kom. Ze zijn niet afhankelijk van openingstijden omdat ik thuiskom wanneer het de klant uitkomt."

Het eerste klantcontact is vaak via de website waar een klant zijn of haar gegevens achterlaat en waar het precies om gaat. "Wanneer de klant aangeeft dat er interesse is in antraciet tegels, neem ik diverse tegels van die kleurstelling mee. Wanneer de klant een nieuwe badkamer wil maak ik samen met de klant ter plaatse een 3D badkamerontwerp zodat zij meteen een beeld hebben hoe hun droombadkamer eruit komt te zien."

Een vervolgafspraak is altijd bij Galvano. Dit is een groothandel waar de klant het sanitair kan uitkiezen. Inderdaad, ook het sanitair wordt geleverd en gemonteerd door het professionele team van vakmensen. "Wij nemen al het werk uit handen. Van idee tot sloop en van tegelwerk tot droombadkamer."

Wil jij meer weten over de mogelijkheden, neem gerust een kijkje op www.badkamerwinkelaanhuis.nl of www.tegelshowroomaanhuis.nl en laat u verrassen en inspireren over de mogelijkheden die Selwyn kan aanbieden om uw droombadkamer te realiseren.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug