Luister
muziek
18 juni 2022 - 15:13
Deel dit artikel:

Bakkerij Martin noodgedwongen overgedragen vanwege gezondheidsproblemen

Martin Brood Patisserie Chocolade aan de Leenderweg in Valkenswaard wordt noodgedwongen overgedragen aan een andere ondernemer en bakker. "De gezondheid van Stefan, niet levensbedreigend, maakt dat hij niet meer samen met Mariska de dagelijkse leiding van onze zaak op zich kan nemen", laat het stel weten.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
Advertentie

"Met pijn in ons hart maken wij bekend dat wij hebben moeten besluiten om onze zaak te gaan overdragen aan een andere ondernemer en bakker", zeggen ze onder meer. "De afgelopen periode hebben onze medewerkers en Mariska een groot gedeelte van Stefan zijn werkzaamheden overgenomen en er voor gezorgd dat Martin door draaide. Wij zijn dan ook enorm trots en dankbaar dat wij in deze periode op ons team hebben kunnen terugvallen. Het bedrijf Martin, onze medewerkers en de klanten verdienen 200 procent aandacht. Die 200 procent aandacht kunnen wij nu niet meer geven en dat is de reden dat wij dit moeilijk besluit hebben moeten nemen."

Benno Groenensteijn

Stefan en Mariska prijzen zichzelf gelukkig dat ze in de ze tijd een enthousiaste en fanatieke ondernemer hebben kunnen vinden die Martin met veel passie voor het vak wil doorzetten. Die ondernemer is Benno Groenensteijn. Hij zal vanaf 1 juli het stokje overnemen.

Overdracht

"Met trots kijken wij terug op al die jaren dat wij voor de klant, samen met ons team de lekkerste gebakjes, taarten, broden, chocolade en andere lekkernijen hebben mogen maken en daarvoor de oprechte complimenten in ontvangst mochten nemen." Donderdag 30 juni zal hun laatste dag zijn, maar Stefan zal je nog wel even zien omdat het stel het bedrijf goed willen overdragen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie