Luister
Live
8 juli 2022 - 06:09
Deel dit artikel:

Huisarts Hans Corbey (Vlaslant) na 35 jaar met pensioen

Afgelopen 1 juli was het precies 35 jaar geleden dat Hans Corbey huisartsenpraktijk Vlaslant overnam van zijn voorganger dokter Schoenmakers. Na enige jaren praktijk op de Eindhovenseweg in Valkenswaard en daarna bijna tien jaar op de Hanenberg, werkte hij afgelopen 22 jaar met veel plezier in een leuk en enthousiast team bij de praktijk. Nu zwaait hij af.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo

De tijd is voorbijgevlogen. Met zijn patiënten heeft hij in die periode veel gedeeld; er waren prachtige en soms ook moeilijke momenten. Alle gebeurtenissen tussen geboorte en overlijden kwamen voorbij.

Dirk Sluiter

Nu is de tijd aangekomen om het stokje aan de jongere garde over te geven en gaat hij een andere uitdaging vinden, voor na zijn pensioen. De praktijk is overgedragen aan dokter Dirk Sluiter. Hij werkt al drie jaar als vaste waarnemer bij huisartsenpraktijk Vlaslant. Hij is goed ingeburgerd in de praktijk en gaat de zorg voortzetten.

Nagenieten

Afgelopen vrijdag had Hans zijn afscheidsreceptie bij Hotel De Valk en was er ook de mogelijkheid om kennis te maken met Dirk. De receptie is enorm drukbezocht, veel herinneringen zijn opgehaald, vele kaarten en briefjes zijn overhandigd. Iets waar hij nog lang van zal nagenieten. Daar hij heeft nu alle tijd voor.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug